Zavřít reklamu

Dnes ráno jste se měli možnost podívat na fotografie, na kterých je podle tvrzení uživatelů čínského diskusního fóra weibo vidět forma pro výrobu iPhonu 6. Jak jsme sami uvedli, nebylo možné zjistit, jak velká forma vlastně je a pro výrobu jakého telefonu tedy slouží. Nyní však přišel server Nowhereelse s tím, že fotografie má od jednoho z dělníků v továrně Foxconn již několik dní, ovšem až nyní se je rozhodl zveřejnit. Nowhereelse však přináší nové fotografie, které ukazují velikost formy v porovnání s iPhone 5 a iPhone 4s.

Některé z otvorů, které jsou do bloku vyvrtány slouží ve skutečnosti k upevnění vložky, která tvoří surový produkt, jenž je následně upraven pomocí CNC frézy. Za předpokladu, že je teorie server Nowhereelse pravdivá to tedy znamená, že displej výsledného produktu nebude ve velikosti spodní části formy, která je menší než vrchní část, ale naopak ve velkosti vrchní části . Jak je vidět na fotografii, při vložení displeje od iPhone 5, se displej akorát vejde do spodní části, která je však menší než vrchní část.

Vzhledem k porovnání velikosti s iPhone 4 a iPhone 5 se zdá, že forma vytvoří šasi o velikosti 138×64 mm, pro srovnání iPhone 5s má rozměry 123,8 x 58,6mm, což znamená, že pokud forma skutečně slouží pro výrobu iPhone 6, tak jak tvrdí server Nowhereelse, nabídne výsledný produkt displej s úhlopříčkou přesně 4,7″, což je v souznění s informacemi, které se od začátku letošního roku v souvislosti s iPhone 6 objevují. Apple by měl podle dostupných úniků totiž představit dvojici iPhonů 6 z nichž první bude mít displej právě o velikosti 4,7″ a druhý pak o velikosti 5,5″ nebo 5,7″.

iPhone-6-Dimensions
Moule-iPhone-6

Dnes nejčtenější

.