Zavřít reklamu

Pokud nemáte osobního trenéra v podobě opravdového chlapa, ale spoléháte na digitální řešení, pak věřte, že vás nikdo nikdy nedokáže motivovat tak, jak právě Nike. Společnost Nike má zkrátka zkušenosti a již od prvního Nike+, který byl představen jako příslušenství k iPodům, je společnost co se motivace a zpracování svých tréninkových programů týká, naprostou jedničkou. Nike+ se postupně vyvíjel, až společnost představila svůj Nike+ Fuel, který je jedním z nejoblíbenějších sportovních náramků na světě.

To však Nike stále nestačí, chce totiž proměnit Nike+ Fuel v největší globální fitness platformou na světě, kterou budou používat skutečně všichni, kdo se rozhodnou začít makat. Nike+ Fuel nepředstavuje v žádném případě profesionální sport tester a nedokáže monitorovat to, co vyžadují profesionální sportovci, běžné uživatele však dokáže doslova nakopnout a motivovat je k tomu, aby se stali lepšími atlety. Společnost chce svoji platformu i nadále zdokonalovat a naopak to vypadá, že teprve teď vše začíná.

  • Ladie’s Magazine: Zdraví = Pohyb

Nike představil svoji Nike+ Fuel Lab v San Franciscu, kde bude společnost navazovat spolupráci s vývojáři, výrobci mobilních zařízení, sport testerů a také se samotnými sportovci. Snahou je integrovat Nike+ Fuel do co největšího množství zařízení, aby byl monitoring komplexní. Nike již stihl podepsat spolupráci s vývojáři oblíbených aplikací RunKeeper, MyFitnessPal a Strava. Již za pár měsíců, se tak dočkáme synchronizace dat z náramku Nike+ Fuel s množstvím aplikací a zařízení. Pokud stále ještě přemýšlíte nad tím, zda na sobě začít makat, pak tento článek by vás měl definitivně přesvědčit.

  • Ladie’s Magazine: Motivace – ke každému cíli je nutné udělat důležitý krok, ten první!
DJBPhoto_140407_11706_9000_detail
DJBPhoto_140407_11710_9000_detail
DJBPhoto_140408_0278_8701_detail
Nike_Fuel_Lab_black_detail

Dnes nejčtenější

.