Zavřít reklamu

Dnes se do iTunes App store dostala dlouho očekávaná hra společnosti TinyCo, která vznikla ve spolupráci se stanicí FOX. Jak již tato spolupráce napovídá, oním očekávaným titulem je hra s názvem Family Guy: Quest for Stuff, která je založena na podobném principu jako Simpsonovi, jenž jsou v iTunes App Store již od roku 2012. Pokud vám název Family Guy nic neříká, pak je to tím, že v ČR/SR se seriál vysílá pod názvem Griffinovi, respektive Griffinovci na Slovensku. Seriál je jedním z nejúspěšnějších kreslených seriálů v současnosti, jenž si dokáže dělat legraci skutečně ze všech témat a nic mu není zapovězeno.

V samotné hře máte za úkol pomoci Peterovi Griffinovi přestavět město, posbírat různé bonusy a zkrátka udělat vše proto, abyste dokázali zastavit demolici města, kterou má na svědomí obří kuře. Hra nabízí spoustu vtipů a příběhů od samotných autorů a dabing přímo od herců, kteří dabují samotný seriál. Hra je dostupná zcela zdarma a vsází na takzvaný free-to-play model, který hráčům umožní platit za rychlejší postup ve hře. Samotný tým TinyCo zdůraznil, že free-to-play prvky jsou ve hře pouze k tomu, aby hru urychlili a nebo hráči poskytli nejrůznější kosmetické úpravy, hráči však nejsou v žádném případě nuceni, aby platili peníze za to, aby se ve hře dostali dál.

Hra je koncipována tak, aby mohli hráči hrát kdykoli kdy mjí pár minut času, jak říká Peter Griffin, je jedno zda je to v autobusu nebo na WC, kdykoli máte čas, můžete si zahrát. Hra nabízí integraci ze sociální sítí Facebook a Google+. Family Guy je také propojena s iCloudem a umožňuje hráčům hrát střídavě na iPhone a iPadu přes stejný účet s tím, že svůj aktuální postup ve hře mají na obou zařízeních. Hru je možné hrát také v režimu offline a až nakonec ji uložit do iCloudu.

Dnes nejčtenější

.