Zavřít reklamu

Auxo 2 navazuje na populární Jailbreak utilitu z roku 2012 Auxo a právě nyní se dostává do Cydia store. Obvykle utility nebo různé nástroje související s Jailbreakem nemáme ve zvyku probírat, ovšem již první verze Auxo si vysloužile nevídaný zájem ze strany uživatelů a stala se jedním z největších důvodů, proč uživatelé Jailbreak vůbec použili. Druhá generace samozřejmě přináší řadu novinek, včetně spojení Control Center a Multitasking menu do jediné obrazovky, Quick Switcher pro jednoduchý pohyb mezi aplikacemi, Hot Corners tak jak je známe z OS X a mnoho dalších novinek, které dokáží změnit iOS 7 ve zcela nový systém.

Na rozdíl od iOS 7, dokáže Auxo 2 spojit Multitasking, Control Center do jednoho grafického rozhraní, do kterého se navíc můžete dostat pouze s pomocí gest, běz použití jakéhokoli tlačítka. Nejzajímavější funkci je však Quick Switcher, který umožňuje uživatelům přepínat mezi aplikacemi bez toho, aniž by museli vyvolat multitasking rozhraní. Na rozdíl od fotografie iOS 7 zkušenosti , Auxo 2 umožňuje uživatelům přístup k aplikaci přepínač , multitasking kontroly , a Control Center přepne výhradně s použitím gest , to vše při kombinaci všech tří prvků do jednoho rozhraní a nabízí širokou škálu nastavení pro přizpůsobení. Auxo 2 nabízí řadu nastavení, díky kterým máte možnost si přizpůsobit celé rozhraní přímo pro své potřeby a zvolit si sami, jaké prvky budou například v Control Center.

Další novinkou která potěší je Hot Corners, jenž znáte z OS X, ty umožní uživatelům přejetím od spodního rohu obrazovky nahoru vyvolat funkce, které předem nastaví. Můžete se tak například vrátit na domovskou obrazovku bez nutnosti použít Home Button. Auxo 2 přináší řadu dalších novinek, které uvidíte ve videu pod tímto článkem. Novinka je k dispozici na Cydia Store a je nutné mít Jailbreaknutý telefon. Běžná cena je 3,99$, ovšem nyní je k dispozici za zvýhodněnou cenu 1,99$.

*Zdroj: idownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.