Zavřít reklamu

Pouhý jeden den poté, co Microsoft oficiálně představil své Office for iPad, je jasné že uživatelé na kancelářský balík od Microsoftu skutečně čekali nebo jej alespoň chtějí vyzkoušet. Všechny tři aplikace totiž kralují téměř ve všech Apple iTunes App Store v sekci Free. Až na pár naprostých výjimek totiž nenajdete zemi s iTunes App Store, kde by mezi trojici nejstahovanějších zdarma dostupných aplikací nepatřil Word, Excel a PowerPoint. Pokud se pak podíváme na recenze, ty mají dvě roviny. První rovinou je funkčnost samotných aplikací, technické řešení a možnost využití.

Právě samotné aplikace hodnotí uživatelé téměř ze sto procent jako velmi podařené a plně funkční. Nenajde se v podstatě nic, na co si uživatelé stěžují. Aplikace považují za plnohodnotné řešení Office pro iPad a jsou spokojeni s jejich možnostmi a funkčností. Druhou rovinou je však cena, na kterou si stěžují zejména uživatelé, kteří nejsou zvyklí Office používat ze světa počítačů, ale berou je jako klasickou aplikaci v iTunes App Store. Ti samozřejmě příliš nedokáží pochopit cenu 99$ za rok a proto se aplikace setkává s nízkým hodnocením v iTunes App Store.

Samotné aplikace jsou funkční a kvalitně vytvořené, na druhou stranu je však problém právě v jejich ceně. Pro uživatele, kteří si již Office 365 zakoupili pro počítač se jedná o skvělé rozšíření jejich možností, ovšem pro ty, kteří je chtějí využívat pouze na iPad, je to skutečně poměrně drahá hračka. Aplikace můžete nicméně využívat i v případě, kdy si předplatné nezakoupíte, ovšem aplikace jsou pak omezeny pouze na prohlížení dokumentů a neumožňují jejich vytváření a editaci. Pokud vás zajímá názor na Office pro iPad, pak nezapomeňte v pondělí v 10:00 naladit stanici BBC, kde budu rozebírat toto téma podrobněji.

top-free-ipad-app

Dnes nejčtenější

.