Zavřít reklamu

Apple má své předinstalované iOS aplikace samozřejmě rád, dokonce je má až natolik rád, že znemožňuje jejich odstranění nebo alespoň skrytí jejich ikon přímo z iOS. V nejnovější verzi iOS 7 se však podařilo objevit nejprve chybu, díky které je možné vytvořit složku v složce, což za normálních okolností není možné. Tato chyba umožňuje další krok, kterým je skrytí aplikací z domovské obrazovky, samozřejmě se nyní bavíme o předinstalovaných aplikacích od Applu, které běžně není možné ze systému odstranit nebo je skrýt.

Zcela skrýt tak můžete například aplikace jako jsou hlasové poznámky, kompas, akcie a další, které není možné za normálních okolností odstranit ani skrýt. Aplikace se po provedení triku z níže uvedeného videa nevymažou ze systému, ale jsou pouze ukryty. Pokud zařízení restartujete, aplikace opět uvidíte, ovšem odpovězte si sami na otázku, jak často svůj iPhone, iPad nebo iPod touch restartujete. Aplikace opět obnovíte tím, že zařízení restartujete. Pokud chcete aplikace zcela skrýt z iOS, postupujte následovně.

  1. Dejte aplikace které chcete skrýt do složky
  2. Složku dejte na domácí obrazovku, která je zcela plná, tedy všechny pole po ikony jsou obsazené a to včetně docku (v případě iPadu můžete do docku umístit až 6 ikon).
  3. Nyní rychle přesuňte jednu aplikaci na druhou aby se vytvořila složka a ještě předtím než se dokončí animace iOS do této složky přesuňte složku s aplikacemi, které chcete skrýt. Postupujte skutečně velice rychle, tak jak je to vidět na videu. Je důležité, aby se nedokončila animace.
  4. Nyní přesuňte aplikace ze složky zpět na plochu.
  5. Nyní vidíte prázdnou složku, ve které vidíte další složku až po otevření. Vezměte složku ve složce a přesuňte ji na dock.
  6. Hotovo.

Dnes nejčtenější

.