Zavřít reklamu

Ako by mohla vyzerať nová generácia Apple TV? Práve to je otázka, ktorú si položila redakcia nemeckého webu Curved.de, ktorý cez víkend zverejnil svoj vlastný koncept pripravovanej štvrtej generácie Apple TV. Práve štvrtá generácia patrí k jedným z najočakávanejších produktov tohto roku, keďže práve ona by mala priniesť podporu aplikácií a hier z iTunes App Store a zároveň by mala obsahovať zabudovaný AirPort Express. O tomto kroku sa špekuluje najmä z toho dôvodu, že AirPort Express je je jediným AirPortom, ktorý ešte nepodporuje 802.11ac.

Magazín Curved vo svojom koncepte prezentuje, že nová Apple TV by mohla ponúkať diaľkový ovládač Remote s dotykovým displejom a pútkom Loop, ktoré Apple predstavil ako súčasť iPod touch 5. generácie. Že nová generácia Apple TV ponúkne niečo viac, naznačil aj Tim Cook, ktorý potvrdil, že Apple TV už nechápe ako hobby. Apple TV by podľa Curved mohla mať rozmery 9,8 × 9,8 centimetra, no na hrúbku by mala iba 1,67 centimetra. To je podstatne menej než v súčastnosti, keď má hrúbku 2,3 cm. TV by bola dostupná v dvoch farebných verziách, v čiernej a zlatej a tomu sa prispôsobia aj farby diaľkových ovládačov.

Ďalej môžeme očakávať podporu pre 4K video vďaka HDMI 2.0, podporu DVD Audio, SADC, Dolby Digital Plus, True HD, dts-HD, 32-kanálové audio a podporu pre 1536 kHz vzorkovaciu frekvenciu. Vzhľadom k očakávanému dátumu predstavenia sa v jej vnútri nachádza čip Apple A7 a nie Apple A8, ktorý sa objaví až ku koncu roku v novom iPhone. Apple TV ďalej ponúkne podporu pre IEEE 802.11ac a Bluetooth.

appletvtouch_1
appletvtouch_5
appletvtouch_6
appletvtouch_7
appletvtouch_8
appletvtouch_9
appletvtouch_10
appletvtouch_extra_1
dimensions

Dnes nejčtenější

.