Zavřít reklamu

Čínsky server South China Morning Post získal ďalšie informácie týkajúce sa iPhone 6. Zdrojom informácií sú tentoraz ľudia z dodávateľského reťazca, ktorí mali možnosť vidieť prototypy. Tvrdia, že Apple v septembri predstaví dva telefóny iPhone 6, pričom jeden z nich ponúkne 4.7-palcový displej a druhý ponúkne 5.5-palcový displej. Súčasne s uhlopriečkou sa zvýši aj hustota pixelov. Dozvedáme sa, že displej už bude mať hustotu pixelov 441 ppi, teda rovnakú akú má Samsung Galaxy S IV.

Podľa zdrojov by mal Apple vyrobiť predné sklíčka iPhone zo zafíru, čo je však v rozpore so včerajším tvrdením magazínu The Korea Herald. Ten vyhlásil, že výroba iPhone so zafírovým sklíčkom by bola v súčasnosti veľmi drahá a znamenalo by to, že by Apple musel počítať s nižšou maržou alebo by musel zvýšiť cenu telefónu. Nie je preto vylúčené, že bude zafírové sklíčko záležitosťou 5.5″ iPhone, ktorý bude pravdepodobne drahší než štandardný model s 4.7″ displejom. Zároveň sa dozvedáme, aký osud postihne iPhone 5c.

Apple nie je spokojný s predajmi tohto telefónu a ako tvrdia zdroje, Apple tento rok zo svojej ponuky vyradí iPhone 5c a nahradí ho lacnejším iPhone 5s. Zaujímavé je, že podľa informácií by mal Apple vytvoriť novú verziu iPhone 5s, ktorá by mala telo z lacnejších materiálov. Či sa bude jednať opäť o plast, nie je známe. Spoločnosť zároveň stanovila definitívny dátum, kedy ukončí práce na dizajne nových telefónov. Podľa nich Apple uzavrie túto kapitolu v apríli / dubnu a následne sa pustí do výroby a testovania nových zariadení. Znamená to, že už od apríla môžeme očakávať legitímne úniky.

iPhone-6-01-cd
*Zdroj: South China Morning Post

Dnes nejčtenější

.