Zavřít reklamu

Recenzi aplikace Na cesty s Kolbabou si možná ještě vybavíte z loňského roku, aplikace však získala skutečně významnou aktualizaci, která se může hodit každému, kdo rád cestuje nebo se nebojí občas riskovat. První novinkou v aplikaci je takzvaný svolávač, který vám umožní jednoduše odeslat sms zprávu na všechny předem navolené kontakty. Správa může obsahovat nekterou z přednastavených hlášek nebo vaši vlastní. Unikátnost sms, kterou odešlete pomocí aplikace Na cesty s Kolbabou je v tom, že obsahuje kromě textu také odkaz na Google Maps a GPS souřadnice bodu, kde se právě nacházíte.

Pokud se vám tedy nedej bože něco stane a budete vážně zraněni, nemusíte si lámat hlavu s vyhledáváním přesné pozice na které se nacházíte, stačí odeslat speciální sms, která se vyplní sama a následně vám mohou přátelé přijít na pomoc. V samotné aplikaci zvolíte při prvotním nastavování několik říjemců, kterým se má sms odeslat. Následně pak v momentě kdy sms potřebujete poslat stačí zvolit některý z předem definovaných textů. Aplikace vás automaticky přesměruje do aplikace Zprávy, kde stačí kliknout na tlačítko odeslat, text je totiž již vyplněn a doplněn o odkaz na Google Maps a tím pádem také GPS souřadnice.

IMG_0725
 
IMG_0727

Další novinkou je pak doplnění a předevší zpřehlednění sekce Rady a pomoc. Aplikace nyní sekci ve které se dozvíte vše potřebné, co se může při dovolené nebo výletu hodit, rozděluje na několik kategorií, kde si můžete přesně zvolit čeho se váš zájem týká. Na výběr tak máte například rady pro běžkaře a skialpinisty, rady pro lyžaře a snowboardisty, informace o tom co dělat při odcizení dokladů, ztrátě pasu a nebo například při dopravní nehodě, případně při zdravotních potížích.

Zachována však samozřejmě zůstala také funkcionalita z původní verze aplikace, tedy průvodce po mnoha zemích světa, které navštívíte právě se známým cestovatelem Kolbabou. Aplikace Na cesty přináší také modernější vzhled, který její ovládání ještě více zpříjemňuje. Samozřejmostí je pak opět možnost sjednání cestovního pojištění přímo přes aplikaci. Pokud se tedy chystáte za dobrodružstvím, nová verze aplikace Na cesty s Kolbabou vám může dělat důležitého pomocníka přímo ve vaší kapse. Naši recenzi Na cesty s Kolbabou si můžete přečíst přímo zde.

IMG_0728
 
IMG_0726

Dnes nejčtenější

.