Zavřít reklamu

Miluji cestování a poznávání nových míst, ale upřímně řečeno jen těžko bych hledal nudnější věc, než je několikahodinové sezení v letadle, které se při návštěvě exotických krajin snadno protáhne i na více než dvanáct hodin. Právě v těchto chvílích si uvědomíte, že investice do PS Vita byla oprávněná i když jste na ni již rok nic nehráli, že 16GB iPhone je zatraceně málo a že těch šílených 15$ na letišti za další časopis vlastně nebylo až tak moc.

U dlouhého letu se vám navíc všechny elektronické hračky snadno vybijí a přece jen potřebujete alespoň pár procent baterie v telefonu zachovat, protože pokud například jedete jen do rezortu, tak je právě cesta z letiště k hotelu tím nejzajímavějším co z dané krajiny můžete vidět. Řešením jsou samozřejmě takzvané powerbanky, ale i ty se mohou vybít. Přichází však řešení, které je ideální přímo do letadla. Malou, lehkou a jednoduchou solární nabíječku přisajete přímo k oknu letadla, zapojíte do ni libovolný USB kabel a okamžitě můžete začít nabíjet jakékoli elektronické zařízení, které potřebuje pro své nabíjení 5V nebo méně.

Solární nabíječku díky přísavce snadno přisajete přímo na okno v letadle, autě nebo kdekoli, kde je to potřeba a okamžitě můžete začít dobíjet jakékoli elektronické zařízení s nabíjením přes USB. Nabíječka dokáže dle výrobce nabíjet dokonce i iPad Air a další náročné zařízení. Pokud vám tedy při cestách dochází energie, pak je nabíječka Solar Charger může být vaše za cenu 80$ a objednávat ji můžete přímo zde.

0b6dd1fe92da45abba0dd727169c17dd
6a08e881a4da4b2fb61094accae60db2

Dnes nejčtenější

.