Zavřít reklamu

Spojit licenci NBA se sci-fi hrou ve které je vašim cílem zachránit lidstvo před invazí UFO, zní skutečně šíleně a hra NBA Rush přesně taková je, šílená. Princip je poměrně jednoduchý, stačí překonávat překážky, utíkat a občas zničit nějakého toho mimozemšťana. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale zřejmě vás napadá, jak toto souvisí s licencí NBA.

Onimi hrdiny, kteří mají za úkol zdolat invazi mimozemšťanů jsou totiž licencovaní hráči NBA. Jak již nyní tušíte, místo laserových zbraní budete využívat míč a schopnosti, jako je výskok, dribling, smečování a tak dále. Hra je tedy vhodná i pro skutečné malé děti protože násilí zde skutečně hledat nemusíte. To je nahrazeni roztomilostí a zábavou. Hráči jsou vyobrazeni spíše jako karikatury než jako fyzicky přesné kopie, nechybí jim však rozdílné vlastnosti. Grafické zpracování je skutečně velmi kvalitní a nutno dodat že i patřičně zábavné.

 
IMG_6923
IMG_6918

Základní princip hry spočívá v útěku před mimozemšťanem v létacím talíři, který vás honí v ulicích města a jak už to bývá v ulicích je spousta nástrah, kterým je potřeba se vyhnout. Po cestě navíc narazíte na další mimozemšťany, které musíte zničit například efektivní a zároveň efektní smečí. Hra využívá free to play model a tak za další možnosti vašich hráčů, více draftů a zlepšení  vlastností platíte herní měnou, kterou buď pomalu vyhráváte a nebo ji koupíte za skutečné peníze. I bez investic však dokáže NBA Rush spolehlivě zkrátit dlouhou chvíli.

Dnes nejčtenější

.