Zavřít reklamu

Jednou z unikátnych vlastností telefónov od Samsungu sú špeciálne obaly FlipCover, ktoré sú navrhnuté tak, aby aktivovali len malú časť obrazovky a využívali ju na zobrazovanie času a notifikácií. Práve týmto konceptom sa inšpirovali tvorcovia obalu Moshi SenseCover, ktorý z hľadiska dizajnu vyzerá, akoby bol vyrobený samotným Samsungom. Okrem púzdra tu nájdeme aj otvor, v ktorom môžeme vidieť čas alebo meno človeka, ktorý vám práve telefonuje.

Lenže tento obal je navrhnutý tak, aby ste ho v prípade hovoru vôbec nemuseli otvárať. V časti, kde sa nachádza slider, sa totiž nachádza štvorica senzorov, ktoré zaznamenávajú pohyb vášho prstu. Reagujú tak na váš dotyk a ten sa následne presúva na obrazovku iPhone, takže v prípade, že vám niekto telefonuje alebo vám zvoní budík, stačí jednoducho prejsť prstom po spodnej časti obalu. Samotný obal je navrhnutý tak, aby nespôsoboval problémy s bočnými tlačítkami. Otázkou ale zostáva, či sú autori pripravení na iOS 7.1 a novšie. Autori totiž v reklame ukazujú, že s pomocou senzoru je možné vypnúť hovor, lenže najnovšia beta verzia iOS sa zbavuje obdĺžnikového tlačítka pre ukončenie hovoru a namiesto neho tu je kruhové tlačítko.

Samotný obal je kompatibilný s iPhone 5 alebo iPhone 5s, pričom je dostupný v dvoch farbách. K dispozícii sú farby Steel Black a Brushed Titanium. Obal stojí 45 dolárov a je možné zakúpiť ho na e-shope spoločnosti Moshi.

Dnes nejčtenější

.