Zavřít reklamu

Nejnovější díl Tomb Raider jsme si v loňském roce hned po vydání s chutí zahrál na PS 3 a mohu ho jen a jen doporučit. Jedná se o hru, která nabídne množství akcí a přestřelek na to, aby zabavila i hráče akčních her, kteří nechtějí luštit hádanky a bádat v katakombách. Hra je co se hádanek týká velmi jednoduchá a dohrajete ji na rozdíl od předchozích dílů bez sebemenšího problému i bez návodu. Rozsáhlý příběh vás zavede na ostrov, ve kterém se střídá džungle s vysokými horami na kterých dokonce i sněží a Lara si užije skutečně obrovské množství soubojů nejen proti lidem, ale také proti vlkům a podobným šelmám.

Hra vás zavede do několika různých počasí a krajin i přesto, že se odehrává na jediném ostrově. Na své si přijdou milovníci přestřelek ale i ti, kteří mají rádi šplhání, skákání a zběsilé přeskakování ze stromu na strom nebo ze střechy na střechu. Příběh mladé Lary skutečně zaujme a osobně mohu hru všem jen doporučit.

Jediný problém je v tom, že hra vyšla již téměř před rokem a na PS3 je dostupná za 20€, na PC je pak k dispozici za 12€. Nejnovější verze pak vyšla před pár dny také předělána speciálně pro PS4 a Xbox One se zbrusu novou grafikou a zde je pak cena 44,99€, tedy sejná, za kterou získáte na Mac klasickou verzi. Od 30. 1. 2014 pak bude Tomb Raider k dispozici za stejnou cenu také na Steamu, ovšem nabídne i multiplayer, který v klasické verzi chybí.

Dnes nejčtenější

.