Zavřít reklamu

Již příští týden začíná Consumer Electronics Show neboli CES a podle oficiální tiskové zprávy, budou mít návštěvníci největšího světového veletrhu se spotřební elektronikou možnost využívat technologii iBeacon. Návštěvníci budou mít možnost používat aplikaci CES Mobile pro iOS a Android, která bude spolupracovat se senzory iBeacon rozmístěnými po celé výstavě.

Cílem je nasbírat všechny iBeacon odznaky z výstavy s tím, že trojice návštěvníků, kterým se jako prvním podaří nalézt všechny iBeacon odznaky získají hodnotné ceny, mezi které patří tablety, sportovní senzory a další produkty. Technologicky bude zaštiťovat iBeacon technologii na CES společnost Radius, jejíž CEO a spoluzakladatel Marc Wallace prohlásil: „Je to jedna z nejlepších aplikací které jsme kdy vytvořili. Je skvělým příkladem toho, že technologie iBeacon není jen o reklamě, ale o uvádění nových a inovativních řešení na trh a jsme šťastni, že můžeme být u toho. „

Poprvé tak na skutečně velké akci uvidíme, že lze iBeacon využít i jinak než k cílené reklamě. Na veletrhu se zákazníci budou mít možnost ,okamžitě poté co přistoupí k nějakému stánku, podívat na to jaké novinky výrobce představuje a také na jejich detailní popis a na základní otázky se tak nebudeme muset ptát přímo zaměstnance dané společnosti, ale snadno se je dozvíme přímo z našeho iPadu nebo iPhone. CES 2014 začíná již 7. 1. 2014 a potrvá do 10. 1. 2014.

CES2014

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.