Zavřít reklamu

Zrejme nič nepoteší tak, ako skutočnosť, že v App Store nájdete úplne zadarmo aplikáciu, za ktorú by ste bežne zaplatili 14,99€. Presne na takýto prípad nás upozornil náš čitateľ Petr Svoboda, ktorý si všimol, že poznámková aplikácia Outline+ je dnes v App Store dostupná úplne zadarmo, zatiaľ čo bežne si za ňu jej autor účtuje približne skoro 15€. Jedná sa pritom o poznámkovú aplikáciu, ktorá funguje na podobnom princípe ako OneNote od Microsoftu. Od toho sa samozrejme odvíja aj kompatibilita a jej budúcich používateľov zaiste poteší, že je Outliner+ spätne kompatibilný s formátom OneNote.

O lákavú akciu sa postaral zľavový portál AppGratis. Aplikácia je určená výhradne pre používateľov iPadu a narozdiel od originálnej aplikácie OneNote od Microsoftu vám táto aplikácia zabezpečí, že ďalšie zošity môžete vytvárať bez nutnosti pripojiť sa k internetu a úložisku SkyDrive. Na druhú stranu je prítomná aj možnosť ukladať a zálohovať dokumenty na cloudové úložiská, vrátane SkyDrive, Dropbox a Box.

 

Možnosť importovať dokumenty do iTunes je taktiež prítomná. Aplikácia okrem písania textu umožňuje aj vkladať grafiku, teda ide o viac ako len o textový editor. Navyše pre jej používanie nepotrebujete žiadny dodatočný účet, čo len potvrdzuje nezávislosť programu od internetu. Autori zabezpečujú kompatibilitu so súbormi, ktoré boli vytvorené v desktopových aplikáciách OneNote 2013, OneNote 2010, SharePoint 2013 a SharePoint 2007. Taktiež je možné čítať text vytvorený v OneNote 2007.

Dnes nejčtenější

.