Zavřít reklamu

Krátko po tom, ako tím evad3rs vydal svoj jailbreak pre zariadenia s iOS 7.0 až iOS 7.0.4, sa na internete objavuje ďalší „vianočný“ jailbreak. Tentoraz sa jedná o tvorbu renomovaného hackera známeho pod nickom @winocm, ktorý sa rozhodol spríjemniť vianoce používateľom iOS zariadení so systémom iOS 6.1.3 až iOS 6.1.5. Zoznam podporovaných zariadení je v jeho prípade veľmi okresaný, keďže tento jailbreak je určený len pre iPhone 3GS, iPhone 4 a iPod touch štvrtej generácie.

Tím iH8sn0w ubezpečuje, že jeho jailbreak pre iOS 6 neobsahuje žiadne hrozby, ako je tomu v prípade evasi0n7 pre iOS 7. Untethered jailbreak je zatiaľ dostupný iba ako balíček z obchodu Cydia, no už v dohľadnej dobe by mal vyjsť aj vo forme samostatnej aplikácie pre Windows a pre Mac. Momentálne si tak jailbreak môžu nainštalovať len tí, ktorí dnes používajú iOS zariadenia s Tethered jailbreakom na systémoch iOS 6.1.3 až 6.1.5. Autori však nezabúdajú ani na používateľov iPhone 4S a novších prístrojov, keďže už zajtra chcú vydať rovnaký jailbreak aj pre ne.

Ako získať Untethered jailbreak:

  1. Uistite sa, že máte nainštalovaný Tethered jailbreak
  2. Otvorte Cydiu
  3. Otvorte kategóriu Changes
  4. Kliknite na tlačítko Refresh v ľavom hornom rohu obrazovky
  5. Po tom, ako z obrazovky zmizne text Reloading Data, vyhľadajte „p0sixspwn
  6. Nainštalujte tlačítkom Install

Server Letem světem Applem a spoločnosť Virtual factory s.r.o neručí za funkčnosť Jailbreaku a nepodporujú podobné úpravy zariadení, všetko čo robíte so svojim zariadením robíte na vlastnú zodpovednosť. Funkcia tohto článku je čisto informatívna.

iPad_air_letem_svetem_applem

Dnes nejčtenější

.