Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Netatmo , mladá francouzská společnost vyrábějící první meteostanici pro smartphony, uvádí na trh Thermostat navržený Philippem Starckem, ikonou světového produktového designu.  Thermostat ovládá na dálku vytápění domácnosti  a snižuje spotřebu energie. Má inteligentní design vytvořen pro jeho použití se smartphony a smart zařízeními. Kdekoliv a kdykoliv můžete kontrolovat a monitorovat vytápění domácnosti z vašeho smartphonu, tabletu anebo notebooku. Thermostat se adaptuje vašemu životu pozorováním vašich návyků. Ví, kdy začíná váš den, kdy odcházejí děti do školy, kdy chodíte spát. Sám se reguluje, aby vytvořil příjemnou teplotu pro vaše aktivity a optimalizoval spotřebu energie.

Aby Netatmo Thermostat zajistil maximální komfort svým uživatelům, přizpůsobuje teplotu dle jejich aktivit. Zapomeňte na probuzení do chladného rána, návrat z dovolené do studeného bytu a na příchod do chladné chalupy. Díky bezplatné aplikaci Netatmo můžete nastavit teplotu na dálku i když jste na opačném konci světa! Použitím Wi – Fi spojení se Thermostat synchronizuje s aplikací a permanentně vysílá nejnovější údaje. Navíc, rozhraní Thermostatu je jednoduché, intuitivní a efektivní.

Thermostat9

Netatmo Thermostat vyhodnotí zvyky členů domácnosti, sleduje jejich spánkové návyky a období jejich nepřítomnosti doma a následně nastaví optimální teplotu. Pro ty, kteří nemají smartphony je možné nastavit Thermostat i manuálně.  Thermostat je určen pro každého, kdo chce snížit účty za energii a udělat něco dobrého pro životní prostředí. Podle ADEME** vám lepší řízení vytápění ušetří až 25% z účtů za energii. Tím, že Thermostat zná údaje o teplotě a historii spotřeby energie, může uživatel řídit svůj rozpočet. Thermostat umožňuje úsporu energie a snížení uhlíkové stopy domácnosti. „Problémy spojené se spotřebou energie patří mezi nejvýraznější, jaké současná společnost řeší. Každý hledá praktické a ekonomicky výhodné řešení. Mysleli jsme na to, když jsme tvořili Thermostat. Ten je spolehlivě navržen, aby reagoval na vaše potřeby. Náš termostat kombinuje jednoduchost, ekologii a technologii v elegantním, minimalistickém designu,“ říká Fred Potter, zakladatel Netatmo.

Thermostat10

Netatmo Thermostat je navržen Philippem Starckem , který mu dodal estetický a elegantní design. S 5 vyměnitelnými barevnými fóliemi pro zadní stranu termostatu se dá změnit dojem za okamžik. Termostat působí jemně, měkce a originálně. Na obrazovce E-ink s její vynikající kvalitou a minimální spotřebou energie, jsou jasně vidět všechny potřebné informace. Thermostat je široce kompatibilní a nahrazuje většinu kabelových a bezdrátových termostatů na trhu. Může být použit pro kotle na plyn, tuhé palivo a dřevo. Dá se nainstalovat za méně než 10 minut samotným uživatelem, případně odborníkem.

Netatmo Thermostat bude k dispozici pro český trh od ledna 2014 za doporučenou cenu 4.999 Kč. Aplikace k Thermostatu je pro iPhone 4 a novější  modely, iPad 2 a novější  modely, iPad mini a iPad mini 2, iPod Touch poslední generace a Android 4.0 a novější verze.

* Thermostat lze regulovat i z notebooku, díky přehledné web app. Uživatel nemusí nutně vlastnit smartphone a tablet.
**Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Energie

Thermostat11
Thermostat4

Dnes nejčtenější

.