Zavřít reklamu

To co platilo ještě před pár lety již přece jen není pravdou a iPad není jediný tablet na světě, což mimochodem potvrzuje tkaé klesající podíl iPadů na trhu. Zákazníci, kteří nad svým prvním tabletem teprve uvažují tak stojí před otázkou, jaký tablet je pro ně ten nejvhodnější. Právě na tuto otázku se rozhodl odpovědět server Mashable pomocí jednoduché infografiky, díky které by si měl každý najít svůj ideální tablet.

Na diagramu níže si můžete sami vybrat perfektní tablet, který bude disponovat funkcemi jenž od něho požadujete. Cílem grafu je především pomoci zákazníkům, kteří například ještě nemají svůj tablet o tom, jaké vlastnosti jsou pro ně u daného zařízení nejdůležitější a co vlastně od tabletu očekávají. Nejdůležitější je samozřejmě velikost a hned poté cena, to jsou dvě nejdůležitější otázky, které si musí každý před koupí tabletu položit. Jakmile máte jasno v tomto, je již výběr poměrně snadný, stačí vědět co od tabletu očekáváte po stránce softwarové, jaké chcete rozlišení a tak dále.

Server Mashable do diagramu zahrnul nejlepší možnosti, které jsou v dnaé kategorii k dispozici podle toho, jaké hodnocení získaly tablety v recenzích. Tablety s operačním systémem Windows nejsou v diagramu schválně a to kvůli doposud stále velmi malému ekosystému, který se pro platformu Windows nabízí.

What-Tablet-Are-You-Flowchart-REVISED-THURSDAY

Dnes nejčtenější

.