Zavřít reklamu

Společnost Lifeproof dělá v současné době zcela objektivně řečeno nejlepší vodotěsné obaly na světě. Obaly vydrží skutečně hodně a přežili i náš test, během kterého jsme vzali iPhone v obalu Lifeproof na dva týdny do Karibiku a vyzkoušeli, co vše v obalu vydrží. Obaly od Lifeproof jsou navíc neskutečně tenké a přitom stále vodotěsné. Tentokrát však Lifeproof představilo novinku a to nejen v rámci svého portfolia, ale novinku která je revoluční na celém světě. Bohužel se však nejedná o takovou novinku, která by nás dokázala jen potěšit.

Nový obal na iPhone 5s s označením LifeProof Nuud totiž nabízí plně vodotěsný obal, který ochrání váš telefon při šnorchlování, plavání nebo před deštěm, ale přitom samotný displej telefonu nic nekryje. Všechny ostatní obaly přitom nabízí ochranu řešenou tak, že displej je překryt silikonovou membránou přes kterou sice funguje dotyková vrstva, ale na druhou stranu nepronikne voda. Lifeproof nuud vsází na fakt, že přes samotný displej se voda do telefonu nedostane a ani mu nijak neublíží a tak společnost vytvořila obal, který dokonale obklopí displej aby zamezil tomu, že se dostane voda kamkoli jinam než přímo na displej. Díky tomu vznikl vodotěsný obal, který však dovoluje uživateli přímo se dotýkat iPhone.

Protože se jedná o obal na iPhone 5s, všechny určitě zajímá, zda je možné používat tlačítko Touch ID a nechat telefon odemknout pomocí otisků prstů. I to je možné díky ultratenké membráně, přes kterou může Touch ID přečíst otisk vašich prstů a tak telefon funguje v obalu zcela plnohodnotně, jediné co se mění je fakt, že se telefon stává vodotěsný.

 

overview_nuud

 

Vše zní skutečně skvěle, jediný problém je však v tom, že drtivá většina lidí běžně podobné obaly nepoužívá, ale nosí je například jen na dovolené, kdy využívají možnost natočit podmořský svět při šnorchlování nebo ochrání svůj telefon před monzunovým deštěm, který je ještě silnější než když si stoupnete s telefonem pod sprchu puštěnou na maximální proud. A právě díky tomu nastává problém, největším nepřítelem displeje vašeho telefonu totiž není voda, přes ten samozřejmě k elektronice žádná voda neproteče a toho využívá právě obal nuud, skutečným nepřítelem jsou krystalky soli a zrnka písku, kterým se zkrátka neubráníte. Pokud tedy vylezete z moře a začnete telefon používat, po celém povrchu displeje jezdíte s prstem, který funguje jako peeling a krystalky soli jej jemně, ale za to intenzivně škrábou.

overview_features
features_touchid

Stejně tak je tomu samozřejmě u písku. Pokud tedy chcete telefon používat například při šnorchlování nebo na pláži, je rozhodně lepší mít kalsický obal Lifeproof, jehož recenzi naleznete přímo zde. Samozřejmě můžete vyzkoušt také další podvodní obaly, jejichž velký test naleznete přímo zde. Obal Lifeproof nuud se hodí především pro ty z vás, kteří chtějí obal používat neustále a mít jistotu, že se telefonu nestane nic ani v případě, kdy na něj například vylejete sklenku s vodou a přitom se nechcete nechat omezovat membránou kryjící displej. Obal Lifeproof nuud můžete objednávat za cenu 89,99$ přímo zde.

features_main

Dnes nejčtenější

.