Zavřít reklamu

Na Angelu Ahrendts si budeme už od budúceho roka zvykať ako na jedinú ženu vo vedení spoločnosti Apple, pričom zaujme pozíciu SVP pre prevádzku obchodov Apple Retail Store a Apple Online Store. Bývalá CEO Burberry je samozrejme z novej pracovnej príležitosti nadšená a kvôli jej blížiacemu sa odchodu z vedenia prestížnej módnej značky zverejnila na svojom blogu svoj názor. Burberry už má vyhliadnutého nového lídra, ktorým bude doterajší kreatívny riaditeľ spoločnosti, Christopher Bailey.

Je vidieť, že Angela svoj nový príspevok písala predovšetkým ako líder spoločnosti, vďaka čomu sa u nej stretávame s podobným výrokom, aký už v minulosti tvrdili predstavitelia Applu: „Úspech Burberry z môjho pohľadu nemožno merať z hľadiska financií alebo rozmachu značky, ale z hľadiska niečoho oveľa ľudskejšieho: z hľadiska kultúry, ktorá je jednou z najprepojenejších, najkreatívnejších a najsúcitnejších v dnešnom svete, ktorá je ponorená do spoločných hodnôt a presvedčení a je zjednotená jednotnou víziou, spoločným cieľom.“

Príchod Angely Ahrendts do Applu je všeobecne považovaný za mimoriadnu udalosť a táto správa zaujala aj lídra cloudovej spoločnosti Salesforce Inc., Marc Benioff. Ten na svojom Twitteri uviedol, že ide o najdôležitejší prechod do spoločnosti Apple a netají sa tým, že Angelu Ahrendts vidí ako budúcu CEO Apple.

angela-ahrendts
*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.