Zavřít reklamu

Zaujímavých produktov dnes existuje skutočne mnoho, pričom skenovanie fyzických dokumentov a fotografií aj dnes patrí k činnostiam, ktoré vykonávajú milióny ľudí denne. Bežné skenery sú však celkom veľké a v prípade, že domáci skener využívate len na skenovanie fotografií alebo menších papierov, skener môže svojim spôsobom zaberať veľa miesta. Pokiaľ je toto aj váš prípad, zrejme vás zaujme mini-skener Doxie Flip, s ktorým môžete skenovať prakticky kdekoľvek.

Skener funguje aj bez pripojenia k počítaču, keďže sa v ňom nachádza mimo iného aj batéria a pamäťová karta SD. Jedná sa o pomerne malý prístroj, a tak niet divu, že najvyššie podporované rozmery sú 4×6″, čiže formát A6. Tieto rozmery postačia na to, aby mohli užívatelia bezdrôtovo skenovať fotografie či poznámky z tradičných poznámkových blokov. Scanovať sa môže až do 600 dpi, pričom nastavenia si môžete sami nastaviť na farebnom displeji, ktorý sa nachádza na tele skeneru. Displej mimo iného poslúži k tomu, aby mohli používatelia vidieť predčasnú ukážku scanu a vedeli sa tak prispôsobiť. Autori uvádzajú, že má Doxie inteligentný dizajn s odnímateľným krytom. Batérie a SD karta sa nachádzajú už v samotnom balení skeneru a spolu s nimi je tu pribalený aj počítačový softvér pre ľahké importovanie, úpravu, ukladanie a zdieľanie scanov. Cena produktu je stanovená na 149 dolárov a začal sa predávať len na začiatku tohto mesiaca.

doxie-flip-2

V ponuke sa taktiež nachádza bezdrôtový skener Doxie Go. Okrem miniatúrnych rozmerov je tento skener kompatibilný aj s iOS zariadeniami, kde podporuje možnosť okamžitého zdieľania súborov na Dropbox, Evernote, CloudApp, Flickr, Google Docs a mnohé ďalšie internetové služby. Narozdiel od Doxie Flip podporuje aj klasický formát A4, pričom aj naďalej obsahuje vstavanú batériu a podporuje SD kartu pre ukladanie dokumentov. Cena Doxie Go je stanovená na 188,27 dolárov.

img_doxie_portable_scanner

*Zdroj: BlessThisStuff.com (Doxie Flip) (Doxie Go); Amazon (Flip) (Go)

Dnes nejčtenější

.