Zavřít reklamu

Společnost Apple začala tento týden prodávat celosvětově svůj nejnovější produkt Apple iPad mini s Retina displejem. U většiny prodejců v ČR/SR budou nové iPad mini k dispozici až zítra nebo v příštím týdnu. Na Letem světem Applem se však již nyní můžete podívat na první unboxing fotografie z rozbalování našeho iPadu mini s Retina displejem, na kterých navíc můžete vidět porovnání s první generací iPadu mini. První dojmy samozřejmě přineseme již za pár hodin v samostatném článku, už nyní však přinášíme pár prvních postřehů.

Zatím co krabička prvního iPadu mini byla skutečně velmi tenká, u iPadu mini s Retina displejem je zhruba dvakrát tak vysoká. Vše je způsobeno novým adaptérem, který k iPadu mini s Retina displejem dostanete. Na rozdíl od předchozí generace totiž dostanete adaptér s vyměnitelnou koncovkou do zásuvky, který znáte z klasického iPadu. Bohužel jeho velikost je samozřejmě větší než velikost původního 5Wadaptéru, proto se zvětšilo také celé balení. Nový adaptér nabízí 10W a již nyní jsme zvědaví, jak se to podepíše na rychlosti nabíjení.

Kromě samotného iPadu a adaptéru je součástí balení také Lightning konektor, dokumentace ve které naleznete prohlášení o shodě, veškeré certifikace, rychlou příručku a také dvojici samolepek s logem společnosti Apple. Nový iPad mini Retina se vám do ruky dostane s operačním systémem iOS 7.0.3 což skutečně svědčí o tom, že nové produkty společnosti Apple neleží na skladech, ale rovnou z továrny putují k uživatelům.

iPad_mini_retina
iPad_mini_2_vs_iPad_mini_1
iPad_retina_mini
iPad_mini_retina_lsa
ipad_box_mini_retina
iPad_mini_retina_box
iPad_mini_retina_unboxing
iPad_mini_retina_versus_ipad_mini
iPad_mini_display

Dnes nejčtenější

.