Zavřít reklamu

Aplikace společnosti Google YouTube Capture se dočkala aktualizace na verzi 2.0, která přináší poměrně zásadní novinky v editaci klipů. Samotná aplikace totiž slouží k jednoduchému zachycení videa a jeho nahrání na server YouTube.com. Nově je možné pomocí aplikace vytvořit z více nahrávek jedno video, přidá soundtrack z audio knihovny ve vašem iOS zařízení a sdílet video na více účtů a kanálů. Součástí nové aktualizace je také lepší kompatibilita s iOS 7 a vylepšení stability a bezpečnosti, stejně jako oprava drobných chyb.

Aplikace je samozřejmě nadále zcela zdarma v iTunes App Store přímo zde. Aplikaci vydal Google původně týden před loňskými Vánocemi a během letošního roku se dočkala aktualizace přidávající podporu pro iPad a také aktualizace s podporou Full HD záběrů.

dscreen568x568
gscreen568x568

 

Dalším významným updatem dnešního dne je aktualizace aplikace Facebook Messanger, který je nyní ve verzi 3.0. Tato verze přináší kompletně inovovaný design ladící s operačním systémem iOS 7. Jednoduchý design a světle modré/zelené barvy jsou hlavní doménou nové verze FaceBook Messangeru. Novinkou je taktéž možnost posílat zprávy také těm uživatelům sociální sítě Facebook, které nemáte v kontakt listu, pouze je máte v přátelích na Facebooku. Aplikace Facebook Messanger sloužící ke snadné komunikaci mezi uživateli Facebooku je zdarma k dispozici v iTunes App Store přímo zde.

screen568x568
scrdeen568x568

 

 

Dnes nejčtenější

.