Zavřít reklamu

Súkromné prehliadanie začalo Conanovi O’Brienovi chýbať zrejme už pár mesiacov po predstavení iPadu mini a je veľmi pravdepodobné, že tento režim už v minulosti tento režim chýbal mnohým ľuďom. Apple sa nakoniec rozhodol užívateľom dopriať trochu súkromia po kauze PRISM a používatelia iOS 7 odteraz majú možnosť prehliadať internet anonymne. Nová vlastnosť sa skutočne ukrýva v prehliadači Safari, no nie všetci majitelia iOS 7 zariadení o nich môžu vedieť. Funkcia je dostupná na iPhone, iPode touch a aj na iPade.

Aby ste mohli aktivovať režim anonymného prehliadania na iPade, musíte v prehliadači Safari otvoriť novú kartu. Tlačítko pre otvorenie nájdete v dolnej časti obrazovky a pokiaľ už máte otvorenú aspoň jednu stránku, Safari sa vás opýta, či ju chcete zatvoriť alebo nechať otvorenú. Že sa nachádzate v režime anonymného prehliadania, vám napovie alternatívne tmavé prostredie Safari.

Pokiaľ chcete otvoriť režim na iPhone alebo iPode touch, tlačítko na spustenie anonymného prehliadania nájdete v ponuke otvorených kariet, pričom opäť stačí len stlačiť tlačítko v ľavom dolnom rohu. Pokiaľ už chcete opustiť režim anonymného prehliadania, stačí znovu stlačiť toto tlačítko a Safari opäť zmení svoju farbu na bielu.

ipad-anonym

Dnes nejčtenější

.