Zavřít reklamu

Spoločnosť SEGA odhalila svoje ďalšie plány do budúcna a tentoraz sa zamerala predovšetkým na zoznam niekoľkých významných titulov určených pre mobilné telefóny a tablety so systémom iOS a Android. Až dva zo štyroch menovaných titulov vychádzajú zo série Sonic, v ktorej si ľudia zahrajú za známeho modrého ježka so schopnosťou veľmi rýchleho behu. Presnejšie by sa malo jednať o porty hier Sonic the Hedgehog 2 a Sonic & SEGA All-Stars Racing Transformed. Práve druhá menovaná je dnes dostupná na Steame pre Windows za 19,99€.

Spoločnosť pritom jasne uvádza, že hra Sonic the Hedgehog 2 je už dlhšiu dobu dostupná v iOS App Store. SEGA ale pripravuje významný update, ktorý sa postará o pridanie nových zvukov, grafiky a ďalších efektov. Tento update by sa mal na App Store objaviť úplne zadarmo a spolu s jeho vydaním hra vyjde aj pre Android: „Fanúšikovia Sonica a nováčikovia v tejto sérii uvidia Sonic the Hedgehog 2 v úplne novom svetle so znovu nahratými zvukmi a vylepšenou grafikou, ktorá pobeží veľmi hladko na 60 fps. Titul bude zároveň prvýkrát dostupný pre Android, zatiaľ čo používatelia na iOS získajú tento update zadarmo.“

V prípade hry Sonic & SEGA All-Stars Racing Transformed by sa mali vývojári taktiež zamerať na pridanie nových funkcií, napríklad na možnosť lokálneho multiplayeru pre štyroch hráčov. Taktiež by mali pribudnúť nové funkcie pre online multiplayer, nebude chýbať ani integrácia sociálnych sietí a podľa SEGA by sme mali očakávať prerobený režim World Tour. Spoločnosť od tejto hry nakoniec očakáva, že pôjde o „najväčšie multiplayerové závody na telefóne“. Hra vychádza už túto zimu, zatiaľ čo Sonic the Hedgehog 2 vyjde už v priebehu budúceho mesiaca. Popri týchto dvoch hrách spoločnosť pripravuje ďalšie dva tituly výhradne pre iOS, pričom sa jedná o hry Demon Tribe a Rhythm Thief & the Paris Caper. Hra Demon Tribe bude dostupná na App Store už túto zimu, a rytmický titul Rhythm Thief & the Paris Caper sa objaví na App Store až začiatkom roku 2014.

*Zdroj: cultofandroid.com

Dnes nejčtenější

.