Zavřít reklamu

Když už Apple udělal největší update v historii OS X co se využití počítače týká, je na řadě udělat také největší update v historii iLife. Nové iLife jsou jen tři aplikace, iMovie, iPhoto a GarageBand. Všechny aplikace mají čistější design, jsou přehlednější a podporují plně 64 bitové aplikace. Aplikace je sjednocena jak pro iOS, tak i pro OS X. To znamená, že většinu funkcí můžete dělat jak v iOS tak v OS X. iMovie, iPhoto i Garageband pro iOS a OS X se velmi sjednocují.

OS X však přináší vylepšenou správu videí, lepší možnosti jejich editace a nástroj Theater, kde máte okamžitě přehled o všech videích a můžete je okamžitě procházet. Tuto funkci nabízí také iMovie na iOS. To znamená, že můžete pomocí iCloud okamžitě sdílet videa mezi iOS a OS X zařízením. Díky podpoře 64 bitů je vše velmi rychlé a snadné.

Garageband umožňuje na iOS spouštět současně až 32 různých nástrojů. Garageband na OS X získává mnohem intuitivnější rozhraní a umožňuje vytvářet nahrávky i skutečným začátečníkům a amatérům. Díky iCloud můžete sdílet své nahrávky mezi přáteli a získat tak jejich zvuk. To samozřejmě platí také o sdílení mezi iOS a OS X. Vše je dokonce tak intuitivní, že například u bicích se vám zobrazí jejich nákres a vy jednoduše vyberete, která část bicích má zrovna hrát. Nové iLife aplikace nabízí stovky nových funkcí. Nové OS X zařízení mají již předinstalovýny aplikace iLife.

iLife aplikace jsou dostupné zcela zdarma všem co si koupit nové OS X nebo iOS zařízení.

hero_iphoto
hero_imovie
hero_garageband

Dnes nejčtenější

.