Zavřít reklamu

Mestská rada Cupertina vydala nové video zo svojej tlačovej konferencie, ktorú organizovala deň po tom, ako došlo k schváleniu výstavby nového Apple Campus 2. Budova s moderným dizajnom by nemala byť jediným objektom v areáli, keďže spoločnosť sľubuje, že na jej novom pozemku sa bude nachádzať rozľahlý park a trasy pre cyklistov a bežcov. Campus 2 bude zároveň najekologickejšou budovou svojho druhu, keďže spoločnosť bude až 70% všetkej energie využívať z vlastných zdrojov. Zvyšná energia by mala pochádzať zo zelených zdrojov na území Kalifornie.

Na tejto konferencii sa samozrejme zúčastnil finančný riaditeľ Applu, Peter Oppenheimer, ktorý nielen poďakoval mestskej rade, susedom a obyvateľom z Cupertina za podporu, ale zároveň prítomným novinárom poskytol bližšie detaily k novému sídlu: „Jedná sa o veľmi výnimočný moment pre Apple. Vložili sme do tohto sídla množsvo lásky a energie a už sa nevieme dočkať, až ho začneme stavať. Cupertino je domovom Applu. Milujeme Cupertino, sme veľmi hrdí na to, že môžeme byť práve tu a teší nás, že Apple Campus 2 bude súčasťou Cupertina. Postavíme najlepší kancelársky blok na svete a umiestnime ho do 100-akrového parku, čím zachováme prírodnú krásu do tohto areálu. Bude to najlepšie miesto pre najlepší tím v priemysle, aby tu inovoval v budúcich desaťročiach.“

Oppenheimer mimo iného potvrdil, že po dokončení výstavby bude Apple aj naďalej využívať svoju pôvodnú budovu na Infinite Loop, ako aj mnohé ďalšie budovy v tomto meste. Zároveň si nemyslí, že sa budúcnosť Applu bude vyvíjať zlým smerom a nemyslí si, že by sa bol v budúcnosti Campus 2 jedinou budovou, v ktorej bude Apple sídliť. Za podporu výstavby tohto sídla vyjadril svoju vďaku aj primátor Cupertina, Orrin Mahoney.

Dnes nejčtenější

.