Zavřít reklamu

Není žádnou výjimkou, že nové produkty trpí problémy a tak poté co jste si mohli minulý týden přečíst článek o tom, že senzory Apple iPhone 5s ukazují nepřesná data, přichází nový problém, který trápí majitelé iPhone 5s. Na všem je poměrně bizarní zejména to, jak chyba vypadá. Obrazovka iPhone 5s totiž při spuštění iWork nebo některých aplikací třetích stran zmodrá, což skutečně připomíná známý Blue screen z Windows, který se stal v případě operačního systému od Microsoftu doslova legendární.

Počet uživatelů, kterým se problém objevuje po spuštění některých aplikací stoupá a uživatelé si stěžují nejen na to, že zmodrá obrazovka, ale také na fakt, že při spuštění multi-taskingu pomocí dvojitého zmáčknutí tlačítka Home Button, se telefon z ničeho nic restartuje. Prozatím vše nasvědčuje tomu, že se jedná pouze o softwarovou chybu a telefony jako takové jsou v pořádku. V tom případě apple dokáže vše vyřešit aktualizací software. Pokud vás problém potká, musíte bohužel čekat na aktualizaci přímo od Applu, uživatelé totiž již zkoušeli provést Restore telefonu, ovšem bez výsledků. Ani po Restore se problém nepodařilo vyřešit a problémy jsou stále stejné.

V současné chvíli tedy neexistuje žádná oprava, kterou můžete provést sami a je nutné počkat až situaci vyřeší sám Apple. Problém se netýká všech uživatelů iPhone 5s, ale počet kterých se to týká stále roste s tím, jak se plní oficiální diskusní fóra společnosti Apple.

*zdroj: phonesreview.co.uk

Dnes nejčtenější

.