Zavřít reklamu

Predstavenie nových iPhonov, operačných systémov a nového Mac Pro môže byť podľa CEO Tima Cooka dôvod, prečo si jeho zamestnanci zaslúžia oddych. Zamestnanci Applu obdržali od svojho CEO interný e-mail, v ktorom ich informuje o tom, že spoločnosť Apple si je vedomá ich práce a ako odmenu im tentoraz ponúka predĺžené voľno v čase dňa vďakyvzdania. Narozdiel od minulého roku, keď sa jednalo o dni 19. až 21. novembra/listopadu, tentoraz Apple predĺži dovolenku o dni 25. až 27. novembra 2013, vďaka čomu získajú celý týždeň pre seba a svojich blízkych.

„Tím, 

Mali sme skvelé leto. Poprvýkrát sme predstavili dve produktové línie iPhone. iOS 7 vznikol vďaka hlbokej spolupráci nášho dizajnérskeho a programátorského tímu a priniesli sme tak našim zákazníkom nové užívateľské prostredie a úžasné funkcie. Predstavili sme OS X Mavericks a najvýkonnejší Mac všetkých čias. App Store oslávil nový míľnik – 50 miliárd stiahnutých aplikácií. A opäť sme vyjadrili našu lásku k hudbe pomocou iTunes Festivalu a iTunes Radio.

Mal som tú možnosť navštíviť niekoľko našich obchodov v čase spustenia predaja iPhone. Neexistuje žiadne iné miesto, na ktorom by ste videli a pocítili, prečo je Apple výnimočný. Najlepšie produkty na Zemi. Energia. Nadšenie. Najlepší zákazníci na svete. Tímy vášnivo zamerané na obohatenie ľudských životov. Inovatívne produkty, ktoré slúžia najhlbším hodnotám a najvyšším ambíciám ľudstva.

Som ale poctený aj tým, že Apple je silou dobra pre náš svet aj bez produktov. Či už zlepšujeme pracovné podmienky alebo prostredie, zastávame sa ľudských práv, pomáhame eliminovať AIDS alebo inovovať školstvo, Apple podstatne prispieva k zlepšeniu ľudskej spoločnosti.

Nič z toho by sa nepodarilo bez vás. Našim najdôležitejším zdrojom nie sú naše peniaze, naše duševné vlastníctvo ani kapitálové aktíva. Našim najdôležitejším zdrojom – našou dušou – sú naši ľudia.

Uvedomujem si, že mnohí z vás neúnavne pracovali na tom, aby sme sa dostali ďalej. Viem, že to vyžadovalo veľkú osobnú obeť.

Ako uznanie za vaše neuveriteľné úsilie a úspechy, vám s radosťou oznamujem, že tento rok predlžujeme prázdniny vďakyvzdania. Neplatené voľno bude 25., 26. a 27. novembra/listopadu, takže naše tímy môžu mať celý týždeň voľno. Predajne, AppleCare a niekoľko ďalších tímov budú musieť v tento týždeň pracovať, aby mohli pokračovať v obsluhovaní našich zákazníkov, ale získajú rovnaký počet voľných dní v inom čase. Prosím, o podrobnostiach sa poraďte s vašim vedúcim. Naše zahraničné tímy si môžu vybaviť voľno v čase, keď bude najvýhodnejšie pre ich krajinu.

Dúfam, že tento čas využijete na odpočinok a relax. Zaslúžite si ho. Detaily budú čoskoro dostupné čoskoro na webe Apple.

Som nesmierne hrdý na vás všetkých. Som v úžase z toho, čo ste dosiahli a už sa neviem dočkať budúcnosti. Užite si čas mimo práce!“

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.