Zavřít reklamu

Približný dátum vydania nového iPadu mini je ešte aj dnes veľmi neistý a zatiaľ čo jedni hovoria, že Apple predstaví nový iPad mini už na najbližšom evente, iní sa držia toho, že Apple ho kvôli výrobným problémom nevydá. Tvrdenia sú skutočne zaujímavé a práve vďaka neistote dnes iPad mini patrí k jedným z mála produktov, u ktorých nevieme, kedy ich máme očakávať. Najnovšie sa k týmto tvrdeniam pridala aj spoločnosť IHS iSuppli, ktorá prišla s tvrdením, že iPad mini s Retina displejom tento rok určite nebude.

Hlavným dôvodom, prečo iPad mini s Retina displejom nemáme očakávať tento rok, je podľa IHS nedostatok vyrobených Retina displejov pre toto zariadenie. Problém s pomalou výrobou by sa mal vyriešiť až v 1. štvrťroku 2014, a práve to by sa malo prejaviť na dátume ohlásenia produktu. Z minulosti však už vieme, že Apple je schopný predstaviť produkt skôr ako vyrobí dostatočný počet jeho kusov, a to môže byť aj prípad nového iPadu mini. V takom prípade sa však stretávame s nedostatkom kusov, respektíve s neskorším dátumom vydania.

Momentálne však o iPade mini 2. generácie nevieme nič s výnimkou toho, že sa objaví vo farebných verziách White & SilverSpace Grey. Všeobecne sa však špekuluje, že nový model ponúkne hardvér na úrovni iPhone 5 alebo iPhone 5s, ale tiež nie je vylúčené, že Apple vydá akúsi medzi-generáciu bez Retina displeju. Vieme však, že Apple tento rok určite predstaví novú generáciu iPadu, s dizajnom po vzore prvého iPadu mini.

63642142_o3
*Zdroj: CNET

Dnes nejčtenější

.