Zavřít reklamu

Dnešním ránem společnost Apple oficiálně zrušila informační embargo na recenze iPhone 5s, který již tento pátek zamíří k prvním zákazníkům. Vybraní novináři z USA, se kterými společnost Apple dlouhodobě spolupracuje samozřejmě své iPhony 5s obdrželi již po jejich představení, aby měli dostatek času připravit kvalitní recenze, které před zahájením prodeje zaplavili celý americký internet i tisk. Pojďme se tedy podívat na to, co si myslí američtí novináři o iPhone 5s. Je však nutné uvést, že všichni pánové kteří připravili níže uvedené recenze jsou skutečně precizně vybráni Applem. Server Macrumors.com vybral to nejlepší a nejzajímavější co zahraniční recenze iPhone 5s přináší, pojďme se na to podívat. Pokud si chcete nějakou recenzi přečíst celou, stačí kliknout na název serveru nebo novin a budete přesměrováni.

The Loop
Nastavení snímače otisků prstů je stejně snadné jako opření prstu o Home Button tlačítko a dále jen postupujete podle pokynů na obrazovce. Tlačítko bude vibrovat když je váš prst načten a můžete jej zvednout, poté celý proces zopakujete a vše je hotovo, skutečně velmi snadné. Vyšší rychlost je něco, co automaticky očekáváme že s novými Apple produkty přichází ruku v ruce, ale rychlost iPhone 5s je nad rámec očekávání. Kromě rychlejšího procesoru je iPhone 5s také první 64-bitový telefon na světě. Tyto změny způsobily, že je iPhone 5S až dvakrát rychlejší než iPhone 5 a pocitově se jedná o významný nárůst výkonu.

TechCrunch
Na první pohled je snadné odmítnout používat senzor otisků prstů a zkrátka jej vynechat , ale to není ono vy jej budete chtít používat. Snímač otisků prstů je totiž na rozdíl od některých jiných pochybných funkcí, které nedávno představili některé smartphony jako je například sledování očí skutečně vyzrálou plnohodnotnou funkcí, nikoli pouze technologickým demem, které funguje pouze za ideálních podmínek a to ještě ne každému. Touch ID zvyšuje celkový zážitek z používání iPhone zcela zřetelným způsobem a budete jej používat skutečně často.

hero_start__keyframe

AllThingsD
Všechny fotografie jsou mírně ostřejší než na iPhone 5 a všechny fotografie pořízené za nízkého osvětlení jsou mnohem méně vybledlé bleskem, tak jak se tomu stávalo dříve. Aplikace fotoaparátu je vylepšena a nabízí nový burst režim, který dokáže vyfotografovat mnoho záběrů rychle za sebou a automaticky vybere ten nejlepší. Samozřejmě funguje bez problémů také slow-motion funkce, díky které můžete natáčet videa a následně je zpomalit.

Engadget
Pojďme se hned na úvod podívat na fotoaparát a jeho výsledky při nízkém osvětlení. Záběry pořízené pomocí iPhone 5S jsou vždy lepší než ty, které jsme viděli u iPhone 5, jsou ostřejší, s jemnějšími detaily, nabízí přirozenější barvy a mnohem méně digitálního šumu. Jak se dalo očekávat záběry za dobrých světelných podmínek jsou téměř na stejné úrovní jako ty, které pořídí iPhone 5. Samozřejmě občas je vidět o něco více detailů na fotografii nebo je skutečně mírně ostřejší. I když všichni říkali že iPhone 5s klade důraz na co nejkvalitnější fotografie, naše fotografie zobrazovali méně detailů a více digitálního šumu než fotografie pořízené pomocí Nokia Lumia 1020. iPhone 5s dokáže podat barvy věrně, ale jsou i lepší hráči na trhu. iPhone 5S nenabízí nejlepší fotografie ve své třídě, ale drtivá většina uživatelů bude nadále spokojena s výsledkem.

USA Today
Apple prozatím nedovolil vývojářům používat Touch ID, což je něco na co jsem opravdu zvědavý. Společnost má také zpoždění s uvolněním funkce iCloud Keychain, která uloží všechny webová hesla v iCloud. Takže v budoucnu byste měli být schopni pomocí svého otisku prstu přistoupit na jakékoli webové stránky, na kterých máte svůj účet, což dělá Touch ID ještě silnější funkcí. Duální blesk který automaticky určí intenzitu jedné nebo druhé diody funguje celkově dobře a získal jsme pěkné fotografie, které byly foceny s bleskem.

touchid_hero

CNET
Touch ID senzor na Home Button je neviditelný, ale pracuje skutečně velmi dobře a umožní rozpoznat prst v mnoha úhlech. Mám pocit, že má mnohem méně neúspěšných rozpoznání prstu než senzory, které jsem používal na notebooku.

The New York Times
Nejvíc lákavou funkcí nového iPhone 5s je snímač otisků prstů, který je důmyslně zabudován v Home Button tlačítku. Můžete stisknout Home Button a probudit telefon, nechte na něm prst další půl vteřiny a bum: telefon je odemknutý, ale nikdo jiný jej nemůže odemknout. Telefon vás neobtěžuje se zadáváním hesla. Nejlepší na tom je, že to skutečně funguje pokaždé když Touch ID použiji.

ios_hero

Dnes nejčtenější

.