Zavřít reklamu

Predajne hier po celom svete už v najbližších hodinách zažijú obrovskú vlnu návštev, keďže známy herný vydavateľ Rockstar Games vypustí do obehu piate pokračovanie svojej známej kontroverznej série Grand Theft Auto. Okrem toho, že sa nové Grand Theft Auto V zameria až na tri hlavné postavy, Rockstar už dlhší čas prezentuje telefón menom iFruit, ktorý svojim vzhľadom až náramne pripomína iPhone 4, respektíve iPhone 4S. Rockstar to však so svojim iOvocím myslí vážne a už pred vydaním hry vydal novú aplikáciu pre iOS.

Ako inak, aplikácia nesie označenie Grand Theft Auto: iFruit, a je dostupná pre všetky iOS zariadenia úplne zadarmo, tie však musia obsahovať operačný systém iOS 4.3 alebo novší. Nový program slúži ako doplnok k samotnej hre, no narozdiel od väčšiny „companion“ aplikácií, Rockstar zachádza ešte ďalej a prináša na obrazovky iPhone niečo, čo pôsobí ako druhý systém. O tom vás presvedčí už samotný launcher, prostredie a správanie aplikácie, ktoré môže náramne pripomínať spúšťanie vášho iPhone alebo prácu s ním. Systém iFruit obsahuje 9 aplikácií, medzi ktorými nájdeme väčšinou odkazy na existujúce produkty. To znamená, že okrem odkazu na oficiálny web GTA V tu nájdeme aj odkaz na stiahnutie hier GTA III a GTA Vice City z iTunes App Store.

ifruit-chop

Na vrchu aplikácie však nájdeme tri hlavné položky, a to Los Santos Customs, Chop the Dog, a Settings. V položke L.S. Customs nájdeme možnosť spraviť tuning pre hráčovo auto, no nejedná sa iba o oddychovku. Po upravení auta je možné stlačiť tlačítko „Order“, čím si objednáte vašu zostavu priamo v hre, a následne vám už len stačí navštíviť dielňu L.S. Customs v hre, a vyzdvihnúť si vašu objednávku. Možností je tu skutočne veľa, a nechýba ani možnosť vytvoriť si vlastnú ŠPZ. Druhou položkou je Chop The Dog, a tentoraz sa jedná o mini-hru, ktorá má vplyv na chovanie psa priamo v hre. iFruit samozrejme nie je iba paródia na Apple iPhone, ale tiež sa jedná o názov celej spoločnosti, o ktorej si môžete viac prečítať priamo tu.

ifruit-customs

Dnes nejčtenější

.