Zavřít reklamu

Dům se skutečně luxusní módou Burberry dnes oznámil své partnerství se společností Apple při představení své nové kolekce dámského oblečení a doplňků pro jaro a léto následujícího roku. Apple se již v minulosti pochlubil produktem, který ještě nebyl dostupný v obchodech na významné události, vzpomeňme si například na udílení cen MTV, kde moderátor použil iPad v době, kdy ještě nebyl dostupný v obchodech. Tentokrát se situace opakuje, zatím co iPhone 5s se k běžným spotřebitelům dostane až 20. 9. 2013, módní přehlídka Burberry začíná 16. 9. 2013.

Společnost má iPhone již nějaký ten den k dispozici, dnes totiž zveřejnila upoutávku na svoji módní show, která je kompletně natočena pouze pomocí iPhone 5S a využívá v hojné míře také novinku letošního modelu iPhone, tedy slow-motion záběry. Celé video je v podstatě hrou světel a stínů a ve většině záběrů je iPhone pouze statický nebo se pohybuje skutečně velmi pomalu, i tak však lze uznat, že video je skutečně umělecké dílo, stejně jako oblečení od Burberry. A v čem kromě zveřejněného videoshotu vlastně partnerství obou světoznámých značek spočívá?

Během módní show Burberry budou fotografové společnosti používat výhradně telefony iPhone 5S k zachycení fotografií a videí, které budou následně použity jako oficiální fotografie a videa z celé akce. Pomoci k dokonalému výsledku by měla především lepší optika kterou Apple představí u iPhone 5S, ale například také duální blesk True Tone. Samozřejmostí je pak nasvícení celé scény tak, aby se iPhone 5S mohl ukázat skutečně v tom nejlepším světle.

ss14-story-page-thomas

*Zdroj: burberry.com

Dnes nejčtenější

.