Zavřít reklamu

Pokud updatujete na iOS 7 GM, nebudete mít možnost instalovat oficiální verzi iOS 7 pro veřejnost. Dnes vydaná verze operačního systému iOS 7 nese takzvané označením GM neboli Golden Master. Toto označení mimo jiné znamená, že se jedná o finální verzi iOS 7, tedy o stejnou verzi, kterou Apple uvolní veřejnosti a zároveň o poslední verzi určenou pro vývojáře.

Čas od času se sice stane, že se po GM vydává ještě jedna testovací verze, to však jen v případě, kdy se v Golden Master objeví nějaká skutečně vážná chyba, kterou jejíž vyladění je potřeba před vydáním otestovat.  Pro uživatele, tedy správně pouze pro vývojáře, kteří na svých zařízeních již nyní testují operační systém iOS 7 to znamená, že v momentě kdy nainstalují iOS 7 GM, nebude jim po vydání iOS 7 pro veřejnost nabídnuta žádná aktualizace.

Finální testovací verze iOS 7 GM se totiž na 99,9% shoduje s verzí, kterou Apple následně uvolní pro veřejnost a tak v podstatě není co aktualizovat. Pokud budete mít i tak zájem aktualizovat na veřejnou verzi iOS 7, například pokud používáte iOS 7 na svém zařízení, které není registrováno pro vývojáře, můžete použít Restore systému a stažení iOS 7 přímo přes iTunes v momentě, kdy bude první verze dostupná pro veřejnost. Pokud však používáte iOS 7 na vývojářsky zaregistrovaném zařízení, není důvod proč GM neinstalovat. Další aktualizace kterou Apple vydá a bude označena například jako iOS 7.0.1 bude samozřejmě dostupná i těm, kteří naisntalují iOS 7 GM již nyní.

iphone5s-gallery1-2013

Dnes nejčtenější

.