Zavřít reklamu

Blížící se představení nového iPhone nasvědčují další a další indicie, mezi ty poslední ale také nejpodstatnější patří únik fotografie interního systému společnosti Apple. Ta totiž ukazuje, že zaměstnanci AppleCare mají zakázáno vzít si dovolenou v období od 15. do 28. září letošního roku. Právě v tomto období by se měl na veřejnost dostat nový operační systém iOS 7 a Apple by měl také představit novou generaci mobilního telefonu iPhone.

Počet dovolených které si mohou zaměstnanci AppleCare vybrat v období od neděle 15. září do soboty 28. září je výrazně omezen s tím, že právě v těchto dnech bude podpora AppleCare řešit podporu pro nejnovější verzi iPhone a iOS. Je pravděpodobné, že podzimní Keynote s představením nové generace iPhone se uskuteční 10. 9. 2013 s tím, že k zahájení prodeje v USA a dalších větších trzích, včetně sousedního Německa, by mělo dojít 20. 9. 2013.

Apple obvykle vydává novou verzi iOS několik málo dní před zahájením prodeje nového iPhone, který již nejnovější verzi iOS nabízí. Možnost stáhnout si iOS 7 pro veřejnost se odhaduje na 17. nebo 18. září 2013.

calendar-130830

*Zdroj: Appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.