Zavřít reklamu

Známy japonský portál Macotakara.jp zverejnil svoje nové informácie o budúcich mobilných telefónoch od Applu. Hneď na úvod potvrdil, že sa lacnejší model iPhone skutočne bude volať iPhone 5C, pričom „C“ bude predstavovať označenie pre farbu, teda pre „farebný iPhone“. Zadný kryt tohto telefónu bude zložený z polykarbonátu a laminátového skla. V prípade predného sklíčka nie je známe, či sa Apple rozhodne použiť Gorilla Glass 2, alebo použije jeho staršiu verziu zo starších zariadení. Macotakara tiež zverejnil informácie o iPhone 5S.

S odvolaním na ázijské zdroje pritom tvrdí, že budúci iPhone skutočne ponesie pomenovanie iPhone 5S. Tento telefón by mal ponúknuť procesor Apple A7, a jeho fotoaparát by sa mal iba mierne odlíšiť. Zadný fotoaparát bude opäť zachytávať fotografie s rozlíšením 8 megapixelov, zmení sa ale clona z f2,4 na f2,0. Toto tvrdenie je však v rozpore so všetkými doterajšími tvrdeniami, ktoré tvrdili že Apple prinesie 12-megapixelový fotoaparát v iPhone 5S. Telefón bude dodávaný do každého obchodu v tmavej a bielej verzii, ale zákazníci si budú môcť objednať aj tretí, zlatý model. Pokiaľ sa táto informácia ukáže ako pravdivá, očakávame že sa bude jednať o exkluzivitu pre Apple Online Store. Takýmto spôsobom by mohol Apple posilniť predaje telefónov iPhone cez svoje vlastné obchody, teda by splnil vec, ktorú Tim Cook očakáva.

Čas na zmenu prišiel aj u Home Button a s iPhone 5S je najvyšší čas rozlúčiť sa so štvorčekom na tlačítku. Za všetko pritom môže toľko ospevovaný snímač odtlačkov prstov, ktorý jednoducho v drobnom štvorčeku nemá dostatok priestoru pre svoju funkčnosť.

iphone5s-130807
*Zdroj: Macotakara.jp

Dnes nejčtenější

.