Zavřít reklamu

Apple tento rok zjavne pripravuje dva modely telefónu iPhone, jeden plnohodnotný a jeden lacnejší. Oba telefóny sú pritom už v produkcii, a tak sa nemusíme čudovať, že sa čoraz častejšie stretávame s novými únikmi. Internetový obchod Luna Commerce v priebehu víkendu uviedol do svojej ponuke pomerne veľké množstvo komponentov pre iPhone 5S, ktorý bude siedmou generáciou telefónu iPhone. Tento telefón by mal byť dostupný v striebornej a zlatej variante, čím Apple zrejme poukáže na jeho „prémiové“ postavenie.

Obchod ponúka desať rôznych komponentov pre iPhone 5S, medzi ktorými sa nenachádzajú iba súčiastky zvnútra zariadenia, ale aj z exteriéru. Konkrétne sa jedná o tlačítka a SIM slot v zlatej farbe, vďaka čomu je veľmi pravdepodobné, že sa budúci iPhone skutočne objaví v zlato-bielej verzii. Tomuto tvrdeniu nahráva aj fakt, že Apple podľa posledných špekulácií nepripravuje žiadny čierny model „plnohodnotného“ iPhone na rok 2013. Popri týchto komponentoch uviedol do ponuky aj fotoaparát z iPhone 5S, ktorý je pozoruhodný. Táto súčiastka totiž nie je prepojená s LED bleskom ako doteraz, a odpovedá tak flex káblu s dvojitým LED bleskom na zadnej strane iPhone 5S.

iPhone 5S by mal podľa doterajších správ priniesť aj snímač odtlačkov prstov a NFC anténu, ako aj fotoaparát s rozlíšením 12 megapixelov. My sme sa rozhodli tieto špekulácie zhrnúť do jedného celku, a preto sme vám priniesli porovnanie toho, čo očakávame od iPhone 5S a iPhone 5C.

tlacitka-5s
sim-5s
kamera-5s

Dnes nejčtenější

.