Zavřít reklamu

Známá Německá společnost Leitz, která se orientuje na prodej kancelářských potřeb si začala uvědomovat, že se na stolech kanceláří začíná povalovat víc telefonů a tabletů než listů papírů a představila hned několik produktů souvisejících s tablety a telefony. Pro nás je nejzajímavější produkt s názvem Leitz Complete Multi-Ladestation, který nabízí nejen čtyři ukryté USB porty, do který můžete připojit jakékoli produkty, jenž chcete můžete přes USB nabíjet.

Ve výsledku to v ideálním případě vypadá tak, že připojíte jeden iPad nebo iPad mini a trojici telefonů nebo multimediálních přehrávačů. Porty i nabíjecí kabely se ukrývají ve stojánku, na kterém dobíjené zařízení může v klidu odpočívat. Stojánek je vybaven protiskluzovými lamelami, díky kterém jej můžeme použít také jako stojánek pro iPad, během psaní. Pokud tedy máte více přístrojů a chcete nějakým způsobem sjednotit jejich dobíjení, přináší Leitz poměrně zajímavou možnost.

Je navíc sympatické, že i společnosti, které původně svůj business směřovaly do kanceláří v době, kdy v nich nebylo o mnoho více než tužka a papír, se dokázaly přizpůsobit dnešní době a nabízí kancelářské řešení pro přístroje, které původní vybavení čím dál tím více vytlačují. Zároveň si navíc na nic nehrají a nepouští se do vytváření nějakých specialit, ale na věci, které jsou poměrně snadné na výrobu a zároveň praktické. Leitz najdete stejně jako doposud i s jejich novou nabídkou stále v papírnictvích a prodejnách s kancelářskými potřebami v ČR a SR.

f1e74e17d822324e6ea53998c6e3c12
7192e712b01c6afbca41c7366fad8372
7ad5bcbc3b82b010d937a5538acc14d7

Dnes nejčtenější

.