Zavřít reklamu

Útok na Apple Developer Center má dozvuky ešte dnes a preto sa vývojári nemusia čudovať tomu, že časť tejto služby ešte stále nefunguje. Najnovšie sa ale Apple rozhodol vydať správu, podľa ktorej spoločnosť už v priebehu tohto týždňa vyrieši všetky problémy s vývojárskym strediskom. Prvé problémy začal Apple opravovať už minulý týždeň, kedy okrem strediska vydal aj iOS 7 beta 4 so značným omeškaním. Apple Developer Center bolo celkovo vypnuté po dobu ôsmych dní.

Apple vo svojej novej správe uvádza, že v súčasnosti je dostupná väčšina služieb v Developer Center, vrátane služieb iTunes Connect, videí, App Store Resource Center a oficiálneho fóra. Ešte stále však nie je k dispozícii všetka funkcionalita vývojárskeho strediska a preto hodlá Apple v priebehu tohto týždňa spustiť niekoľko ďalších, avšak veľmi dôležitých služieb pre vývojárov, ako aj pre samotný Apple. Konkrétne sa jedná o tieto služby:

  • Automatická konfigurácia Xcode
  • licenčné zmluvy
  • technickú podporu
  • Zápis aplikácií a programov
  • Obnovenie účtov v Member Center

Apple nakoniec upozorňuje, že si je vedomý problémov, a preto vraví, že pokiaľ v priebehu tohto obdobia skončila platnosť niektorých vývojárskych účtov, ich členstvá boli predĺžené a po dobu platného členstva ich aplikácie ostávajú v obchodoch App Store a Mac App Store. Viac informácií je možné zistiť priamo na oficiálnom System Status portáli.

Dnes nejčtenější

.