Zavřít reklamu

Nestává se příliš často aby společnost se sídlem v Cupertinu nabízela práci přímo v Praze, nyní se však tato šance objevila a může ji získat kdokoli z nás. Stačí mít bakalářský titul nebo ekvivalent, který je poskytován v daném státě, předchozí zkušenosti v oblasti zajišťování kvality a „detailní znalost jedinečností místní oblasti, včetně preferovaných názvů míst, významných podniků, veřejných služeb, sezónních akcí, řidičských tras, orientačních bodů a označení silnic“. Tak právě takové jsou požadavky na pozici, kterou Apple označuje jako místního experta pro zdokonalení Apple Maps.

Společnost dnes na svých oficiálních stránkách zveřejnila nabídku této pozice pro velké množství míst v Evropě, USA, Austrálii a dalších regionech. Zaměstnanec bude pracovat přímo pro Apple a jeho cílem bude zjišťovat kvalitu mapových dat v daných lokalitách, podílení se na jejich vylepšování a monitorování konkurence. Konkrétně Apple píše o pozici následující.

Tým Apple Maps hledá lidi s vášní pro mapovaní a hlubokou znalostí regionu, kteří nám budou pomáhat budovat lepší a lepší mapy. V této pozici budete zodpovědný za posouzení kvality Apple Maps ve vašem regionu, včetně dat a mapových služeb. Budete sledovat změny našich map, poskytovat zpětnou vazbu, shromažďovat cenné informace a hodnotit konkurenční produkty. My už jen dodáváme, že pokud se skutečně někdo z našich čtenářů stane zaměstnancem Applu, budeme rádi, když nám o tom dá vědět. Oslovit Apple se žádostí o tuto pozici můžete přímo zde.

apple_maps

Dnes nejčtenější

.