Zavřít reklamu

Čím dál tím větší počet médií začíná uvádšt to, co si myslíme již od začátku letošního roku, kdy se poprvé začaly objevovat informace o iPhone Lite. Apple nebude nabízet iPhone 5 a iPhone lite, místo toho totiž nabíze pouze iPhone Lite, kterým nahradí iPhone 5. Nový iPhone Lite tak nabídne pravděpodobně stejné vlastnosti jaké nabízí iPhone 5 s tím rozdílem, že se dočkáme levnějšího, plastového těla. To však nebude na úkor kvality, nemsíme totiž zapomínat na množství produktů, včetně iPhone 3G, iPhone 3GS, MacBook White, iBook G4 a mnoho dalších, které společnost z polykarbonátu vyráběla. Navíc když se z plastu vyráběl počítač dvojnásobně dražší než mobilní telefon a iPhone 3G a iPhone 3Gs jsou také z polykarbonátu, nemáme se čeho obávat co se kvality týká.

Apple začne nabízet nový iPhone 5s, který podle nejnovějších informací skutečně nenabídne žádnou revoluci, tedy pokud není revoluční zvýšená výdrž baterie, rychlejší hardware a kvalitnější fotoaparát. Vedle tohoto telefonu se objeví tkaé iPhone lite, který nahradí iPhone 5. Apple totiž není schopen snížit cenu iPhone 5 s hliníkovou konstrukcí na cenu, která by dokázala konkurovat levným telefonům, které jsou nyní na trhu a ani na cenu, která by dokázala uspokojit vzhledem ke snížení marže investory společnosti. iPhone 5 v levnější plastové verzi nabídne kromě změny designu a použití na výrobu levnějšího plastu také několik barevných variant.

Otázkou je proč však nyní tato informace mnoho lidí překvapuje, vzhledem k tomu, že jsme o ni poprvé psali 16. 1. 2013, na základě předpovědi analytika Ming-Chi Kuo v článku Apple představí iPhone 5s a přepracovaný iPhone 5 v plastové verzi s nižší cenou, podívejte se na předpokládanou konfiguraci!

iphone5s

Dnes nejčtenější

.