Zavřít reklamu

Iba krátko po tom ako Apple ohlásil svoje finančné výsledky sme svedkami toho, že Apple v blízkej budúcnosti odhalí novú verziu svojho najlacnejšieho a najmenšieho počítaču, Mac mini. Pokiaľ totiž navštívite oficiálny Online obchod spoločnosti Apple, môžete si všimnúť, že Apple u produktu Mac mini hlási zníženú dostupnosť, konkrétne 5 až 7 pracovných dní. Práve slabá dostupnosť produktu je bežným znakom toho, že kalifornská spoločnosť plánuje predstaviť aktualizovaný produkt s výkonnejším hardvérom.

Tohtoročná aktualizácia však môže ponúknuť viac, ako si myslíme. Pretože Apple odhalil iMac a Mac Pro s úplne novým dizajnom, nie je vylúčené že sa vizuálnej zmeny dotkne aj Mac mini, ktorý vyzerá už niekoľko rokov rovnako. Poslednou zmenou vo vzhľade zariadenia bolo snáď iba odstránenie mechaniky SuperDrive, ktorú Apple odstránil aj z množstva ďalších produktov. Jediným počítačom Mac, ktorý ešte ponúka vstavanú mechaniku, je štandardný MacBook Pro, ktorý je dostupný v 13- a 15-palcovej verzii.

Vzhľadom k tomu, aký hardvér ponúkajú tohtoročné počítače od Apple, usudzujeme že budúci Mac mini ponúkne procesor Haswell a podporu 802.11ac štandardu.

mac-mini

Dnes nejčtenější

.