Zavřít reklamu

Okrem toho, že Apple dnes zverejnil svoje finančné výsledky za uplynulý štvrťrok, jeho CEO Tim Cook sa rozhodol upozorniť na to, že v najbližších mesiacoch konečne uvidíme niekoľko nových produktov. Bližšie detaily sa rozhodol behom konferenčného telefonátu oznámiť aktuálny finančný riaditeľ spoločnosti Peter Oppenheimer, ktorý potvrdil, že Apple čaká veľmi zaneprázdnená jeseň / podzim. Najviac prekvapení, najviac detailov by sme pritom mali očakávať v októbri / říjnu tohto roku.

Od Applu sa pritom očakáva, že tento rok nepredstaví iba bežné aktualizácie svojich terajších produktov, ale mal by predstaviť aj úplne nové, respektíve významne inovované zariadenia. Medzi najväčšie očakávania pritom patrí iPad 5. generácie s úplne novým dizajnom, iPhone 5S so snímačom odtlačkov prstov, a iPad mini s Retina displejom. Rovnako netreba vylučovať ani bájne produkty typu Apple iWatch, ktoré mali byť na trhu údajne už tento rok. Fakt, že sa stretneme s úplne novými produktami, potvrdil aj samotný Tim Cook. Behom telefonátu povedal, že túto jeseň prídu nové produkty a nové služby, nielen v aktuálnych kategóriách ale aj v úplne nových kategóriách.

Čo tým má Cook na mysli? Aj keď sa očakáva, že práve týmito slovami potvrdzuje hodinky iWatch, nie je vylúčené že má na mysli jeden z produktov, ktoré už predstavil – iWork pre iCloud. Inou novinkou, na ktorú svet čaká, je MacBook Pro Retina s procesorom Haswell, a lacnejší iPhone, známy aj ako iPhone Lite.

iWatch3
iWatch2
iWatch0
iWatch

*Zdroj: veřejný konferenční hovor s vedením společnosti Apple

Dnes nejčtenější

.