Zavřít reklamu

Pokud v momentě kdy vám u zadního krytu iPhone 4 nebo iPhone 4S praskne sklíčko, začnete shánět iPhone servis, jste za opicemi. Moderní a tak řečeno „in“ je totiž nechat telefon rozbitý. V době kdy se za roztrhaná trička nebo bundy ve kterých vypadáte jak bezdomovec platí desítky tisíc korun již zkrátka není moderní mít telefon v perfektním stavu. Právě praskající kryty zadní strany mobilních telefonů iPhone 4 a iPhone 4s které jsou vyrobeny ze skla jsou největším problémem těchto dvou generací iPhonů.

Nyní se však zdá, že alespoň v některých státech je rozbitý iPhone něco jako roztržené kalhoty, jste zkrátka in, pokud se vám podaří telefon pěkně rozbít a vytvořit na jeho zadní straně zajímavý obrazec. Na nový fenomén v některých kulturách upozornil server Goerie.com, který taktéž vyzpovídal jednu z náctiletých, které mají takto „vylepšený“ telefon ve své ruce. Osmnáctiletá Kaitlyn Wilson komentuje rozbitý iPhone následovně: „Nikdo nechce platit opravu, která je navíc poměrně drahá. Pokud jste navíc jediní, kdo máte telefon takto poškozený, pravděpodobně jej raději dáte opravit, v momentě kdy však má takový telefon každý kolem vás, ani nad opravou neuvažujete. Mám dokonce kamarády, kteří telefon rozbíjejí schválně.“

Jakmile navíc telefon rozbijete a získá nový šmrnc, musíte vzít barvy a patřičně jej vylepšit také po stránce barevnosti. Jedině tak pak můžete svůj telefon vystavit na sociální síti a pochlubit se ostatním, jaký netradiční telefon máte. Pokud se vám již podaří telefon rozbít, dokáži to ještě pochopit stejně, jako když si lepím na MacBook Pro nálepky. Přece jen v případě kdy máte pátý MacBook Pro stále se stejným vzhledem, začne vás design počítače trošku nudit. Ovšem když někdo telefon rozbíjí úmyslně, je to přinejmenším skutečně zvláštní. Jestli vám není sladkých osmnáct nebo jste ani v tomto věku podobně smýšlející jedince nepochopili a telefon se vám podařilo rozbít, doporučujeme navštívit našeho partnera iphoneservis.cz a odkázat se na LsA.

Lumia-vs.-high-hell

*Zdroj: goerie.com

Dnes nejčtenější

.