Zavřít reklamu

Aj vaše Apple ID môže mať veľmi vysokú hodnotu, pokiaľ cez neho nakupujete hudbu a aplikácie. Jedného dňa sa však môže stať, že opustíte platformu iOS, a vaše konto vám bude prakticky na nič. V takom prípade vás možno napadne, že svoje Apple ID predáte inej osobe a zarobíte tak peknú sumu peňazí, ktorú využijete neskôr vo vašom živote. Presne pre také prípady by bolo celkom užitočné, keby sa celé vaše Apple ID prepísalo na úplne nový e-mail, ktorý s vami nemusí mať čo dočinenia.

Či sa takéto obchody odohrávajú aj medzi používateľmi iOS, neviem. Viem však, že k takýmto obchodom z času na čas dochádza v službe Steam, kde majú používatelia mnohokrát možnosť kúpiť svoje hry so značnými zľavami. Ako sa teda dá prepísať Apple ID na nový e-mail?

  1. Choďte na http://appleid.apple.com/ a zvoľte možnosť Manage your Apple ID
  2. V sekcii Name, ID and Email Addresses nájdite sekciu Apple ID and Primary Email Address
  3. Vedľa vášho e-mailu kliknite na tlačítko Edit a zadajte nový e-mail. Následne potvrďte túto zmenu klepnutím na tlačítko Save Changes a vyčkajte, kým vám Apple pošle e-mail.
  4. Riaďte sa pokynmi e-mailu a potvrďte zmeny zadaním hesla a e-mailu.

Táto možnosť sa týka iba používateľov s inou e-mailovou adresou ako od Applu, a preto táto možnosť neplatí pre e-mailové adresy s @mac.com, @me.com ani @icloud.com.

my-apple-id

Dnes nejčtenější

.