Zavřít reklamu

Apple sa v dnešnej dobe iba veľmi ťažko dokáže obrániť voči hackerom a ako sa zdá, svoj boj pomaly vzdáva. Ako iste viete, v minulosti neexistoval absolútne žiadny spôsob, ako hrať na iPhone hry z Nintendo DS či Gameboy Advance, a rovnako sme mohli snívať aj o aplikácii na nahrávanie videa. Kým na počítači sa stretneme s programami typu Fraps a ďalšie, na iPhone mali túto možnosť doposiaľ iba tí, ktorí majú jailbreaknuté zariadenia.

Po novom si však možnosť nahrávania obrazovky vychutnajú aj tí, ktorí zaplatia 1,79€ za novú aplikáciu xRec, určenú pre iPhone a iPod touch. Aplikácia umožní nahrávať video vertikálne i horizontálne, pričom si sami môžete zvoliť, ako to potrebujete. Aplikácia je kompatibilná so systémom iOS 5 a novšími. Ako uvádza výrobca, aplikácia nie je kompatibilná s iOS 7 beta. Či sa táto aplikácia udrží v App Store dlho, nie je známe. K jej pridaniu ale došlo pred 3 dňami, a odvtedy Apple nevykonal žiadnu operáciu.

Videá sú nahrávané vo formáte .MOV a po nahraní je možné zdieľať ich prostredníctvom e-mailu alebo Dropbox, ak je táto aplikácia nainštalovaná.

Dnes nejčtenější

.