Zavřít reklamu

Apple sa rozhodol, že beta-test sady iWork pre iCloud neprenechá iba vývojárom a ľuďom s platným Apple Developer ID, ale tentoraz sa výnimočne rozhodol, že rozpošle pozvánky do beta testu budúceho softvéru aj bežným používateľom. Apple pravdepodobne náhodne vyberie určitý počet používateľov, ktorí získajú túto možnosť. Či neskôr začne posielať pozvánky do testu viacerým, nie je v tejto chvíli známe. Našu recenziu sady iWork for iCloud si môžete prečítať v samostatnom článku.

Apple v týchto dňoch začal rozposielať nasledujúci e-mail:

Čoskoro predstavíme novú a vzrušujúcu funkciu pre iCloud. Volá sa iWork for iCloud a je to sada aplikácií – Pages, Numbers a Keynote – ktoré zjednodušia prácu s tvorbou a úpravou skvelo vyzerajúcich dokumentov, zošitov a prezentácií priamo na webe pre každého s iCloud účtom.

Chceli by sme vás pozvať aby ste boli jedným z prvých, ktorí ho vyskúšajú, a preto vám dávame skorý prístup k iWork for iCloud beta. Jediné čo musíte spraviť, je prihlásiť sa k iCloud na vašom Macu alebo PC cez aktuálnu verziu Safari, Chrome alebo Internet Explorer. Potom iba kliknite na Pages, Numbers alebo Keynote a môžete začať.

Sme hrdí na tieto aplikácie a ceníme si Vašu pomoc pri tvorení tak skvelého produktu aký len môže byť. Preto si s radosťou vypočujeme vaše odozvy ohľadom používania.

Prihláste sa do iCloud.com a začnite pracovať s iWork for iCloud už dnes.“

Dnes nejčtenější

.