Zavřít reklamu

Napadlo vás někdy, že v době kdy usilujeme o co nejrychlejší přístup ke všem nastavením v iOS a snažíme se práci s telefonem co nejvíce urychlit, vlastně trvá dost dlouho než někomu zavoláme? Pokud ještě alespoň občas používáte telefon na volání, pojďte se podívat na náš návod, díky kterému si můžete přidat přímo na plochu iOS iconku s přímou volbou pro vytočení hovoru. Samozřejmě pro případ, že se ikonky nechtěně dotknete, je nutné ji ještě potvrdit stlačením tlačítka call. Vše je zcela jednoduché, bezpečné a hlavně bez nutnosti cokoli instalovat nebo dokonce provádět Jailbreak vašeho iPhone.

Ikonu můžete následně odstranit zcela stejně jako jakoukoli ikonku aplikací. Pokud máte zájem o trochu sofistikovanější, ale časově náročnější způsob jak si přidat do rychlé volby přímo na ploše vašeho operačního systému do ikony také fotografii kontaktu, pak se podívejte na tento návod. V následujícím článku jsme použil své staré nefunkční telefonní číslo jako příklad.

  1. Otevřete Safari ve svém iPhone
  2. Klepněte na adresní řádek a napište místo odkazu na váš oblíbený web telefonní číslo například 602655581
  3. Za telefonní číslo dopište .tel.qlnk.net – celý text v adresovém řádku tedy bude vypadat například takto takto 602655581.tel.qlnk.net
  4. Zvolte možnost otevřít stejně jako kdybyste chtěli otevřít právě zadanou webovou adresu
  5. Nyní se objeví vyskakovací okno které vám nabídne možnost Volat a Zrušit, zvolte zrušit
  6. Přidejte si ikonu ze Safari přímo na plochu pomocí našeho návodu přímo zde
  7. Hotovo

Nyní pokud budete chtít telefonovat na dané číslo můžete jednoduše stisknout ikonku na ploše a následně Volat.

IMG_5335
IMG_5336
IMG_5338
IMG_5339

Dnes nejčtenější

.