Zavřít reklamu

Aj keď o oficiálnom Photoshop Lightroom pre iPad môžeme iba snívať, vývojári The 11ers sa rozhodlo vydať vysokokvalitnú alternatívu pre tento softvér. Ich aplikácia je pomenovaná Photospector, a svojim používateľom umožní plnohodnotne organizovať a editovať obrázky, ktoré sa nachádzajú na vašom iPade. Aplikácia sa dostala do App Store iba dnes, a jej potenciálnych používateľov poteší fakt, že je dostupná úplne zadarmo. Samozrejme, pokiaľ máte iPad so systémom iOS 6.0 alebo novším.

Aplikácia zabíja hneď dve muchy jednou ranou – na jednu stranu sa jedná o nástroj na organizovanie fotografií, na druhú stranu umožní upravovať fotografie tak, ako potrebujete – po vzore Photoshop Lightroom. V tomto prípade je tiež možné označiť fotografie štítkami, vďaka ktorým bude ich organizovanie a prehliadanie omnoho jednoduchšie. Pri tejto tvorbe si aplikácia vytvorí niekoľko albumov, ktoré môžete následne upravovať a mazať podľa potreby. Štítky majú svoje využitie najmä pri vyhľadávaní fotografií. Pokiaľ však používate iPad mini, musíte počítať s pomalším načítavaním fotografii. Na druhú stranu sa toto autori snažia kombinovať tým, že vám ponúknu možnosť editovať fotografie s neobmedzenými rozmermi, vďaka čomu je možné pokojne editovať fotografie s rozlíšením niekoľko desiatok či stoviek megapixelov.

Možnosti editovania fotografií sú pomerne veľké, pokiaľ vezmeme do úvahy, že celá aplikácia nezaberie na iPade viac ako 12MB. Ocenili by ste možnosť hromadne upravovať fotografie? Aj to sa dá, avšak v takom prípade by boli vývojári radi, ak ich finančne podporíte, a k tomu poslúži jeden in-app nákup za 1,79€. Fotografie je možné nakoniec ukladať do fotogalérie vášho iPadu, ako aj zdieľať so svetom pomocou sociálnych sietí.

photospector-ipod

Dnes nejčtenější

.