Zavřít reklamu

Během včerejšího rána jsme informovali o problémech, které mají hráči Deus EX: The Fall na jailbreaknutých zařízeních. Již během tutoriálu se totiž objeví informace o tom, že uživatele s Jailbreaknutým zařízením nemůžete ve hře střílet. To co je pro běžné uživatele sympatickým krokem jak zastavit pirátství na iOS je však problém pro ty, kteří si Jailbreak nainstalovali z důvodu, že chtějí využívat některé běžně nedostupné funkce na svém zařízení, ale hru si standardně zakoupili a zaplatili. Tyto uživatele totiž společnost Eidos hází do stejného pytle jako klasické piráty, jenž hru zdarma stáhli a porušili tak licenční smlouvu.

Vývojáři ze společnosti Square Enix sice rychle do popisu hry na iTunes store napsali varování, že hra nebude fungovat na zařízeních s Jailbreakem, ovšem toto varování nebylo u hry již od začátku a tak se nyní rozhodli vše opravit tak, aby si každý hráč, bez ohledu na to zda jeho zařízení má nebo nemá Jailbreak mohli plnohodnotně zahrát.

„Na začátku týdne nebylo zřejmé, že hra nebude podporovat Jailbreknuté zařízení. Nyní je již sice u hry jasné varování, ovšem rozhodli jsme se vydat aktualizaci, která nabídne možnost zahrát si hru pro všechny, kteří si ji koupili bez ohledu na to, zda je jejich zařízení Jailbreknuté nebo nikoli. Aktualizace bude dostupná v co nejbližší době a budeme o ni informovat prostřednictvím tiskové zprávy. Cítíme, že je správná věc vydat aktualizaci za stávajících situace a omlouváme se všem za nepříjemnosti, které jsme jim způsobily. Žádný zákazník by neměl být ochuzen o zážitek ze hry, když nebylo od začátku jasné, že nebude funkční na Jailbreaknutých zařízeních. Hru budeme aktualizovat co nejdříve tak, aby si ji mohl zahrát každý bez ohledu na to, zda má nebo nemá Jailbreak.“

deusexjailbreak

*Zdroj: eurogamer.net

Dnes nejčtenější

.